Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalejskop

MAM ZŁY DZIEŃ, MAM DOŁA, WSZYSTKO PRZECIWKO MNIE !!!!!!

Polecane posty

Gość kalejskop

mam dzis zły dzien, dostaalm okresu 2 tygodnie wczesniej, wszystko mnie dzis drazni. Najchetniej polozylabym sie do lozka. wlaczyla jakies smutne piosenki, płakała i przytulila sie do swojego chlopaka. ale nie moge, bo mam mature za pare dni, a chlopak u siebie. dzis sie nie widzielismy, byl zajety, ja bylam zajeta i tak wyszlo. caly czas o nim mysle, na niczym sie skupic nie moge, ciagle wyczekuje na sms od niego. zadzwonilam, powiedzialam jak mi jest - bez odbioru. jak zawsze. rozlaczylam sie, od razu przysłał sms. Odpisałam oschle, bo brakuje mi go... i juz sie nie odezwał... na nic nie mam siły... nie chce mi się zyc :((

🌻 wiem ze to nie pocieszy ale nie jestes w tym sama....mi od dluzszego czasu wszystko sie wali :( ale wkoncu musi byc lepiej :D A chlopak jak to chlopak....pewnie nawet nie zdawal sobie sprawy ze sprawi ci przykrosc...poplacz,poloz sie ,przespij z tym,jutro bedzie lepiej.🌻

Gość kalejskop
jutro nasza rocznica:( 4 miesiace razem... chce do niego:(:(:

w takich chwilach ide do sklepu, kupuje siatke slodyczy (koniecznie puszke bityej smietany) wracam do domu wlaczam sobie film na kompie i wyzeram uprzednio zakupione "uspokajacze" puszka bitej smietany pomoze przy najwiekszym dole :P

Gość ddddddd
ja jestem przed okresem....i zaawsze lapie takiego dola :( wrocilam ze szkoly zjadlam lody :P(nie pomoglo:() to poszlam spac...a teraz to nawet nie mam sily sie uczyc :( gdyby jutro nie idiotyczny spr to nie szla bym do tej pierdzielonej szkoly...nie moge sie wogole skupic i jeszcze mnie glowa boli ;(

Gość sucha13
kalejskop. kochana ja mam tak samo. mam takiego doła że szkoda gadać. i też bym się z chęcią przytuliła do mojego chłopaka.ale dopiero zobacze go w piątek. widujemy się raz w tygodniu, czasem raz na 2 tygodnie. tak bardzo bym chciała go przytulić. ale co ja mogę. nie smuć się, nie jesteś sama. będzie ok

Gość kalejskop
oni sa straszni :( my sie widujemy codziennie, dzis tylko przerwa mala. ale gdyby odrobina jego wyobrazni, to moglby mnie zaskoczyc i przyjechac na godzine...