Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc..

czy facet moze miec

Polecane posty

Gość ccc..

kolezanki czy przyjaciolki? Sutuacja jest tak ze moj chlopak akurat obracal sie w towarzystwie dziewczyn i juz z lat szkolnych ma jedna dobra kolezanke i przyjaciolki zna je od dawna . Wiem, ze mnie kocha ale mimo to jakos dziwnie sie czuje kiedy o nich mowi.

Gość vcx
ja bym tego nie zniosla :-o

Gość ouii
rozumiem, ze kobiety moga miec przyjaciol - facetow?

Pewnie , że może mieć nawet są one wskazane;) a tak na serio- po co ograniczać?;) ufaj:) no bez przesady ale jednak.

Gość ccc..
ja czuje ze jestem dla niego najwazniejsza ale mimo to ciezko mi z tym jego pierwsza dziewczyna zerwala z nim z zazdrosci o nie

Gość dbbbd
Ja bym nie chciała takiego faceta. Nie mogłabym znieść że jakiejś kobiecie się zwierza, czy coś w niej lubi, jakaś mu się pod tym czy innym względem podoba. To byłoby dla mnie jeszcze gorsze niż zdrada fizyczna.

Gość ccc..
No wlasnie on sie mnie pyta gdzie zaufanie? jesli kuleje to ze mna jest cos nie tak bo powinnam znac swoja wartosc tak mi powiedzial

Gość ccc..
dbbbd no wlasnie ma taka przyjaciolke ktora bardzo podziwia za spryt i umiejetnosc radzenia sobie w roznych sytuacjach np

ccc... skoro to czujesz to nie rozumiem.Może nie do końca jednak? Zaufanie to wg mnie podstawa każdego trwałego związku.Po części muszę się z nim zgodzić.Musisz być przekonana,ze żadna nie jest Ci w stanie go odebrać . Myślisz,że Tobie mówi mniej niż im?

Gość ccc..
Natali widze jak sie stara mysle ze mu zalezy na mnie ale mimo to czuje sie nie zrecznie kiedy chwali jedna z nich za cos tam. powtarza mi jednak ze bez zaufania nie da rady . Kiedy zapytalam go czemu np nie probowal z ta jedna skoro jest taka zaradna itp powiedzial, ze charakter to nie wszystko , ze traktuje ja jak przyjaciolke ale nie ma tej tzw chemii , wizualnie go nie pociaga np

wiesz a może on tak podkreśla jej cechy bo chce byś też taka była? taka zaradna więc pewnie i pewna siebie( o tej pewności już Ci mówił przecież). a może po prostu dzieli się z Tobą swoimi spostrzeżeniami . Myślę,że to chyba lepiej ,że o niej wiesz-świadczyć to może tylko o jego szczerości. Przecież i Ty pewnie też masz jakichś kumpli których tylko lubisz? :) Choć przyznam,że co za dużo to niezdrowo. Takie notoryczne chwalenie kogoś może być trochę przykre-jeśli nie pochwali i Ciebie. No właśnie-a Ciebie chwali?

uważam że zazdrość jest wynikiem braku pewności siebie... uf uf ;)

Gość ccc..
natali jesli chodzi o to to nie moge narzekac dla niego jestem cudowna, podkresla to czest a o tej dziewczynie czasem tam wspomni ale wiem ze lubia sie

Gość ccc..
ale masz racje to moze byc to, ze chcialby mnie widziec taka pewna siebie , czesto mowi o tej pewnosci

Gość rada faceta
Zauważyłem już dawno temu, że żadna kobieta nie lubi konkurencji a ponieważ w pewnym określonym wieku kobieta się zaczyna orientować , że cztery kobiety przypadają na jednego normalnego faceta to kobieta moim zdaniem zrobi wszystko aby tylko zatrzymać normalnego faceta dla siebie i wszystkim koleżankom powie , żeby poszły precz :)

a ten "normalny facet" to pewnie chodzący ideał: 185 cm :D, wygadany, pewny siebie, zaradny, ustawiony życiowo, inteligentny, dobrze ubrany, z poczuciem humoru, przystojny, kochający dzieci, itd... itp...??????

Gość Ju...
Może mieć, ale zazwyczaj penis bierze górę.