Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulaaa1

Facet ktorego poznalam ma zeza

Polecane posty

Gość Anulaaa1

Poznalismy sie na necie i kilka dni temu sie spotkalismy. Facet ma sporego zeza. Czy byscie to zaakceptowaly?

Gość Anulaaa1
Moze ktos wyrazi swoja opinie? Czy to by przekreslalo chlopaka czy dalej byscie sie spotykaly?

Gość kaczka klikaczka
Musisz sama sobie odpowiedzieć na to pytanie, czy Tobie to przeszkadza?

Gość Anulaaa1
Przez miesiac rozmawialismy na necie i bylo bardzo dobrze. Ja mu przeslalam zdjecie, on mowil ze nie ma. Teraz tak sobie mysle ze dlatego. Nadal rozmawiamy ze soba, nie wiem co ma zrobic.

Gość Anulaaa1
Tak byscie zrobily na moim miejscu?

Gość fddsfds
ile masz lat, ze musisz obcych ludzi pytac o zdanie?

Gość Anulaaa1
Nie wiem czy bylaby taka mozliwosc, nie rozmawialam z nim na ten temat. Nie wiem czy ma tak od urodzenia, nie pytalam sie o nic.

Gość mam dosycccccccccccc
brak mi slow :O chyba powinnas sama wiedziec czy ci to przeszkadza czy nie

Gość Anulaaa1
Rozmawialo sie nam naprawde milo, teraz chce sie ze mna spotkac w weekend, moze zapytam sie jego o ta wade wzroku i czy probowal cos z tym robic.

Gość Anulaaa1
Jasne ze mi przeszkadza. Ale nie wiem czy przez to zerwac znajomosc. Pytam sie was, gdybyscie poznaly fajnego faceta na necie, jest spotkanie i widzicie to wlasnie co ja. Co dalej, decydujecie sie na nastepne spotkanie czy koniec?

raczej ja bym odpuścił sobie dziewczynę co ma zeza a wiesz dlaczego ja zawsze jak patrze na dziewczynę to zwracam uwagę najpierw na oczy jak są ładne to już jest w miare dobrze :)

Gość a ja jestem kobieta
z zezem i boje sie nawiazywac relacje z facetami wlasnie w obawie przed odrzuceniem :-((((

Gość lu_netkaaaaaaaa
cream to co z naszym spotkaniem? :P

Gość a ja jestem kobieta
i niestety takie wypowiedzi jak c.r.e.a.m doluja mnie jeszcze bardziej :-(

ej no zależy jaki zez :O a co do spotkania to zgadamy się jutro oki :) na kafe będę jutro po 20 :)

Gość mam dosycccccccccccc
szczerze powiedziawszy to ja niestety zwracam uwage na to, co mowia inni :O wiec pewnie u mnie by to nie przeszlo :(

Gość Anulaaa1
Mam pytanie do osoby ktora napisala ze ma zeza. Jak to jest z leczeniem ? Mozna to usunac u osob doroslych albo przynajmniej troszke poprawic?

Gość a ja jestem kobieta
to zalezy sa rozne przypadki ale wydaje mi sie ze gdyby mozna bylo w tym konkretnym przypadku to juz chlopak by sie pozbyl tego zeza. jesli ty mu zasugerujesz jakas operacje to on na bank sie obrazi a przede wszystkim zrobi mu sie cholernie przykro. w kazdym badz razie ja tak bym sie poczula i na pewno nie kontynulowalabym tej znajomosci

Gość Anulaaa1
To mam nic nie mowic na ten temat, udac ze mi sie to podoba? Zalezy mi na tej znajomosci, ale nie wiem czy umiec to zaakceptowac. Jakos uczepilam sie nadziei ze mozna zeza usunac.

widac ze jego zez ci przeszkadza. jeszcze sie pytac chcesz czy probowal cos z tym zrobic. to tak jak zapytac kogos bez reki czy probowal nosic proteze. wydaje mi sie ze chlopak zwieje. zakoncz znajomosc nie oszukuj siebie i przede wszystkim nie daj chlopakowi wiekszych powodow do zmartwien pytajac o tego zeza. innej osobie zez nie bedzie przeszkadzal. moze trafi chlopak na bardziej wartosciowa dziewczyne od ciebie? daj mu szanse.

Gość a ja jestem kobieta
wiesz co daj juz lepiej spokoj temu chlopakowi. ja w kazdym badz razie nie chcialabym zeby mi jakis facet mowil mi o operacji w koncu to nie moja wina ze mam zeza i w moim przypadku operacja nic nie daje :-((( wlasnie takie topiki mnie doluja :-((((((

Gość Anulaaa1
Zez mi przeszkadza ale zalezy mi na nim. Do tej pory rozmawialismy ze soba szczerze, przeciez gdybym delikatnie z nim o tym porozmawiala to moze nie poczulby sie urazony.

Gość Anulaaa1
do a ja jestem kobieta czy mialas juz taka operacje?

Gość a ja jestem kobieta
o zezie nie mozna rozmawiac delikatnie. jako osoba o prostych oczach nawet nie zdajesz sobie sprawy co czuja i przezywaja kazdego dnia osoby z zezem :-(((

Gość a ja jestem kobieta
nie ale okulisci odradzaja z powodu duzego ryzyka podwojnego widzenia po zabiegu i tego ze oko zacznie zezowac ale w druga strone . teraz zezuje zbieznie a po operacj rozbieznie

Gość a ja jestem kobieta
a jakiego zeza ma ten chlopak na jedno oko czy na 2? zbiezny czy rozbiezny?