Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHHHH

ANGEL_81 ODEZWIJ SIE!

Polecane posty

Gość HHHHH

mam wazna sprawe:P

Gość HHHHH
masz yorka miniaturke,wazy 3kg...bylabym wdzieczna gdybys przeslala mi jej zdjecia,bo chcialabym wiedziec jakiej jest wielkosci... malwina20005@wp.pl

jestem , poszukam w domu zdjec ... ale nie obiecuje ze cos mam, tak zeby bylo widac jej wielkosc

Gość HHHHH
a moglabys zrobic teraz jakies jedno ? i moze masz jakies jak byla jeszcze malenka? chcr kupic na wakacje yorka i strasznie mi zalezy zeby to byla miniaturka,naczytalam sie juz o roznych przekretach ze daja mieszance a;bo normalne yorki a pokazuja mala mame i tate,zeby uwiarygodnic ze to miniaturki ! nie chcialabvym byc oszukana, i w ogole chce zobaczyc jak wygladaja dorosle miniaturki

Gość HHHHH
aha i gdybys robila zdjecie to mam prosbe...jakbys mogla wziac ja na rece,zebym mogla sobie ocenic wielkosc dokladnie...dziekuje z gory :)

po pierwsze - jestem teraz w pracy , wiec psa nie mam przy sobie po drugie - moze w domu mam jakies zdjecia ,gdzie jest "malenka" ,ale takie "normalne" ,a w domu nie mam skanera niestety .... po trzecie - nawet jak bede w domu ,to nie mam czym zrobic jej zdjecia , a chwilowo nie mam tez "fotografa" pod reka ;) po czwarte - nie wysylam nigdzie swoich zdjec .... sorki .

ale (o ile nie zapomne , bo mam postepujaca skleroze ;) ) to postaram sie wziac jakies zdjecia do pracy w poniedzialek, zeby zeskanowac ... Bo w piatek mam wolne :D .

Gość HHHHH
angel ale mi chodzi o takie zdjecie jak trzymasz psa na rekach...BEZ TWARZY !! kurcze szkoda ze nie masz aparatu :( ale jak zzeskanujesz potem w pracy to bede bardzo bardzo wdzieczna

Gość HHHHH
aha i jeszcze jedna prosba....ile Twoj piesek ma cm nie mierzac glowki ? przepraszam ze Cie tak mecze ale nie znam nikogo kto ma miniaturke...jedynie osoby ktore maja yorki ktore nie okazaly sie jednak miniaturka hehe

nie mam takiego zdjecia , gdzie trzymam psa na rekach , naprawde. Moze znajde jakies , gdzie bedzie stal obok czegos zebys mogla sobie porownac wielkosc. No i nie wiem ile ma cm. serio , nigdy mi to nie bylo potrzebne do szczescia :)