Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigssi

mój mąż myśli o trójkącie

Polecane posty

Gość bigssi

ostanio w sypialni, mój mąż często mówi,że chciałby aby podczas naszych intymnych chwil ...dołączył do nas ktoś jeszcze nie wiem czy on myśli o tym poważnie,czy to tylko takie gadanie

Gość bigssi
mówi o facecie,ale ja mam nadzieje,że to tylko takie gadanie trzy po trzy...ciekawa tylko jestem czy którejś z was zdarzyła się taka sytacja

Gość xyza
mój ex też chciał trójkącik tylko że z jeszcze jedną kobietą i dlatego już jest ex;)

Gość bigssi
ale ja nie wiem co mam o tym myśleć w sumie to nieżle nam się układa,przynajmniej tak jeszcze niedawno myślałam.

Gość Rozumiem Ciebie...
...Czasami w zyciu mężczyzny nastaje moment w którym bardzo chciałby ujrzeć swoją partnerkę w uniesieniu innego mężczyzny. Bywa to dla Niego niezwykle podniecające, potem może on sam się przyłączyc. Powinnaś poważnie z Nim na ten temat porozmawiać, jesli nie chcesz tego robić nie może Cię do tego zmusić. A jeśli z tego powodu odejdzie będziesz wiedzieć tak na prawdę na czym mu zależało najmocniej. Miłosc i jej siła zwycięży lub też przegra Wasz związek próbę czasu. Pozdrawiam Magdalena

Gość ale masz meza
współczuję

Gość Rozumiem Ciebie...
To może spotkać każdą z nas, dlatego nie bądzmy takie pewne. Natomiast miejmy zawsze plan awaryjny.

Gość ale masz meza
kochający facet by czegos takiego nie zaproponowal. to chore

Gość Rozumiem Ciebie...
Miłość ma wiele twarzy.. a to jest jedna z nich.

Gość ale masz meza
to nie miłosc tylko wypaczenie, glupota i myslenie o wlasnym ego. fajnie ja kocha skoro kaze jej sie ruchac z obcym facetem. chore

Gość ale masz meza
nie bede czytac o dewiacjach seksualnych.

Gość Rozumiem Ciebie...
Prosze przejdz na blog dziecięcy skoro nie dorosłaś do powaznych tematów...

Gość a moze twój mąz już miał
romans i chce w ten sposób usprawiedliwić ten trójkącik? Albo ukrywał, ze jest gejem. Ktoś maił rację. Żaden kochający kobiete facet nie zniesie widoku jego ukochanej dymnej przez innego faceta. Współczuje i czuje w tym drugie dno.

Gość małżeństwo__
a my czasami urozmaicamy sobie sex spotykając się z kolegą. jest super

Gość kOBIETKA PO 40
Nie martw się, Mój też czasami sobie marzy, to taka jego fantazja - 2, a nawet 3 kobietki i on. Żartuję sobie wtedy, że najpierw ma przyprowadzić 2 lub 3kolegów - takich, którzy mi się spodobają fizycznie i emocjonalnie - to zobaczymy i przestaje na jakiś czas fantazjować. A mówić trzeba o wszystkim, by nie stracić więxi, wszystko zależy od reakcji. Lubimy seks i wystarczamy sobie, ale fantazje człowiek ma.