Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cadca

Czy też macie silniejszy łupież po szamponie CLEAR?

Polecane posty

Gość cadca

Bo mnie już szlag trafia! Kupiłam to reklamowane cudo, szampon Clear, i od razu osypałam się suchą skórą! No ale nic, pomyślałam że może to normalne na początku. Myję więc tym gównem (ma się to samozaparcie, nie?) włosy od 2 tygodni i są coraz bardziej suche a łupież ładnie wyhodowany. Czasem myję więc włosy nawet 2x na dzień żeby wyglądać jak człowiek zadbany a nie przypadek kliniczny. A jakie wy macie doświadczenia z tymi szamponami Clear (obecnie reklamowane, kosztujące około 13 złotych)?

Gość lepiej wypróbuj inny szampon
ten cały clear jest na rynku od tylu lat. No nie wiem czy on taki znowu wiarygodny jest. Ja w każdym razie nie słyszałam o tym. Wypróbuj może Nizoral czy jakieś bardziej apteczne szampony i obserwuj reakcje. Czasem pomaga używanie szamponów nawilżających.

Gość cadca
Nizoral i jakieś typowo apteczne wypróbowałam. Ech, pomagają mi okresowo tylko jakieś dobre odżywki. Może na to powinnam postawić...

Gość vanessa8
Tez planowalam go dzis kupic , ale sie waham.. bo boje sie ze po nim wcale lupize nie zniknie, lecz przeciwnie..Ktos uzywa go?

Ja nie używam tego typu specyfików. żadnych efektów a czasem było jeszcze gorzej. lepiej udać się do apteki i kupić szampon-lek typu Pirolam wtedy efekt jest gwarantowany, bo on działa na przyczynę łupieżu a nie tylko leczy skutki.

Gość matylda...
ja dostałam łupiezu po glis kur

Gość rkwf
może masz łupież suchy a clear dodatkowo wysusza skórę