Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asssiaaa

Był ktoś w Karwi?? co tam polecacie lub odradzacie???

Polecane posty

bylam rok temu na poczatku czerwca - cisza ,spokoj, mozna odpoczac ... baaaaaardzo malo ludzi na plazy dwa lata temu bylam na przelomie lipca/sierpnia - niestety juz bylo ciasno na plazy, duzo ludzi itp. Jesli szukasz "rozrywek" to raczej nie tam :) , ale jak ktos tam jedzie wlasnie odpoczac od miasta , to polecam :) Zreszta blisko jest Wladyslawowo, Jastrzebia Gora , jakby ktos chcial sobie np. potanczyc ;)

Gość ANDZIA ANDZIA
ŁADNA DUZA PLAŻA,SPOKOJNIE. OGÓLNIE FAJNIE JEŚLI JEDZIESZ NA WYPOCZYNEK,BO NA IMPREZY NIE LICZ :-)

jade z synkiem 18 mcy więc nie szukam rozrywek - raczej fajnych miejsc - gdzie mozna cos smacznego i świeźeg ozjeść jakies atrakcje dla dzieci itp

Gość chciałabym mieć koleżankę
największą atrakcją dla dzieci jest tamtejszy sołtys, a ściślej jego bulterier, którego puszcza on bez smyczy. Bachorki radośnie uciekają przed nim, dzęki czemu spalają nadmiar energii :classic_cool:

Ja byłam kilka lat temu - podobał mi się nadmorski lasek na spacery w mniej pogodne dni.

Gość chciałabym mieć koleżankę
właśnie jeśli chodzi o te świeże towary to najłatwiej o nie w tym lasku :classic_cool: no chyba, że stać Cię na bywanie w lokalach, ale nie wyglądasz :P