Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Horror w Amstetten

Nie wierzę że żona tego austryjaka o niczym nie wiedziała

Polecane posty

Gość a ja nie mogę uwierzyć że
no dobra, mogła nie wiedzieć niby ta żona, w co szczerze wątpię... nie mogły te dwie w tej piwnicy krzyczeć, robić hałas jak go nie było? wątpię, żeby nikt nie usłyszał... ta sprawa wydaje się być tak nierealna, tyle watpliwości... rozumiem, jakby ta kobieta była ptzetrzymywana jak małego dziecka, wtedy mogłaby być niedorozwinięta i nie mieć realnej oceny sytuacji, ale to przecież była 18-latka

Gość Gicior
Ja już nie wiem! A może coś podejrzewała, ale panicznie się go bała, może ją też bił i terroryzował ???

Gość dokladnie dlaczego
No to wiedziala...:O Glupie te baby. On moze jest chory psychicznie ale one to sa glupie. Matka milczy jak zakleta, a corka z wnuczka (19 letnia) nie robia NIC zeby sie wydostac z tego wiezienia :O

Gość zaqwert
przecią to psychopata. na pewno jak ja tam zamknął, to już zadbał o to, zeby nie mogła wydac z siebie dźwięku. a potem tez na pewno siadła jej psychika, bo kto by wytrzymał coś takiego

w normalnym domu nie ma dźwiękoszczelnych scian... a jakby ktos coś z nimi robił to dziwne by było jakby ta zona o tym nie wiedziała albo nie pytała o nic... Musiała wiedzieć. Tylko czemu nie zareagowała? Zresztą czy zrobiła coś żeby odszukać niby zaginiona córkę?

nie wiem w jakim stanie jest córka i ta "wnuczka", ale przecież rozumujac już całkiem pierwotnie - jak człowiekowi jest xle to sie buntuje, próbuje jakoś przeciwstawić...

Gość dokladnie dlaczego
Ale przez 24 lata ? :O Moglabym uwierzyc w tydzien, no moze w miesiac. Ale w 24 lata niewiedzy i bezczynnosci nie uwierze. A gdzie inni z rodziny ? Ciotki, wujkowie, babcie, kuzyni, itd. ?

Gość trzymali ja tam jak chomika
całe zycie w klatce gwałcił sobie i traktował jak domowe zwierzę a ile na świecie jest takich piwnic jeszcze nieodkrytych, co roku ginie w samej polsce tysiące ludzi...

Gość Gicior
A może miała taką depresję,że nie była w stanie w ogóle wstawać z łóżka! Może czekała już tylko na śmierć i jej wszystko wisiało!

Gość ja tez mialam taką
oglądałam dzis w tvn 24 specjalny raport w tej sprawie, jak pokazali morde tego DIABŁA to az sie rozplakalam taki kurewski wzrok te oczy. Cos okropnego. Co do tej kobiety to jest jakis syndrom ze pokrzywdzeni tak mozno wiąża sie emocjonalnie z porywaczami ze nie sa w stanie racjonalnie myślec, baa to mało dochodzi czesto do tego ze uprowadzona osoba nawet probuje skontaktowac sie z porywaczem gdy ten siedzi w kiciu. Szkoda mi tej kobiety i tych dzieci. Matka moim zdaniem cos wiedziala - to niemozliwe by przez tyle lat niczego nie zauwazyla, moze sama byla zastraszana albo psychiczna.

Gość dokladnie dlaczego
Cos mi sie w tej sprawie nie zgadza. Ale watpie by to kiedys wyjasniono tak do konca :O

Gość kurde a ja odpowiedziałam
mi też wiele rzeczy tutaj nie pasuje :O facet i tak ma prze*** wiec czemu siedzi cicho? :O żla mi tych dzieci, przecież one nie bedą mieć normalnego zycia, może zmienią im nazwisko, wyprowadzą się, ale co z tego? całe życie bedą mieć świadomość, że ich ojciec jest zarazem ich dziadkiem, że są owocem gwałtu, kazirodztwa, a nie miłości....

Gość dokladnie dlaczego
No wlasnie :O A jak bylo z ta policja ? :O Ojciec wmowil im ze dzieci podrzucila corka a oni ok, dobrze prosze pana, wierzymy panu i koniec ? :O

Gość Gicior
Też mi się wydaje,że strasznie tępa jest tam policja!!!

tępa i leniwa :O

Gość dokladnie dlaczego
Ten facet to chyba jakis NADCZLOWIEK :O wszystkim wszystko wmowil...nikt nic nie podejrzewal :O

a pomyślałyście ze mogl je czyms szczprycowac ? i zone i te dzieci i corke? oni od urodzenia zyli w takim miejscu, a ten dziadek byl dla nich wybawca. bo przynosil jedzenie itd. nic nie rozumiecie :o ja tez nie moge uwierzyc ze taki psychol normalnie zyl i sie nikt nie domyslil, ale tak bylo. fakty mówią za siebie.

Gość dla mnie to nie do pomyslenia
ja sobie nie wyobrazam jak ona tam rodzila te kolejne dzieci, bez opieki medycznej bez niczego i ten stary oblesny huj odbieral porod....dzieci urodzila siedmioro czyli te najstarsze widzialy jak sie rodzily te mlodsze i slyszaly...jak ja gwalcil to na ich oczach?????????nie moge sobie tego wyopbrazic nie miesci mis ie to w glowie...😭

co do tych adopcji - moze kazał corce pisac oswiadczenia ze prosi by ojciec zajął sie dziecmi, ci z kolei dali list do grafologa udowodnili ze jej pismo i juz. A lepiej zostawic dziecko w rodzinie niz w domu dziecka. Chociaz wiecie dzis juz nie ma co gdybac prawde zna tylko ta kobieta i dzieci i pewnie nikt juz wiecej niczego sie nie dowie

nie zapominajcie ze on skutecznie rozbudowywał ta piwnice io z jednego pomieszczanie zrobilo sie 5 a jak on tego sam dokonal to nie wiem. MÓJ MĄŻ pracuje w budownictwi i sam twierdzi ze zbudowanie takich pomieszczen nie zjmuje miesiąc i nie odbywa sie w ciszy a materialu idzie w cholere wiec troche dziwne ze chlop kupuje tynki i inne gowna a zona nie pyta po co to ?

widocznie tak bylo. seks na oczach dzieci, porod na oczach dzieci. niemal jak w czasach prehistorycznych :o zwierzecy instynkt itd :o a ta matka z corka 19 letnia nie mogly przeciez uciec, bo skoro drzwi na kod byly to on jak wchodzil pewnie zamykal. poza tym one nie mialy pojecia (dzieci) ze istnieje inny swiat. a zbalamucona corka, byc moze zakochana (? kto to wie?) w tym psycholu zapomniala jak wyglada swiat. nie mialy okien, a drzwi byly dzwiekoszczelne. szanse na ucieczke zerowe. w sumie dobrze ze teraz to odkryli, chociaz szkoda ze o 24 lata za pozno. bo jak ktos wyzej napisal. co byloby gdyby ten chuj zmarl ? oni pomarliby tam z głodu. jedna wielka tragedia :o

Gość grenbus
Czytałam,ze drzwi w razie gdy nie będa otwierane przez 7 dni to miały same sie otworzyc,wiec gdyby dziad zmarł lub jakby go ogłuszyli czyms to po 7 dniach wyszliby na wolnosc

Gość dla mnie to nie do pomyslenia
nie wiem...ale jak on to sam mogl tak precyzyjnie zaplanowac...sam??

miał szczęście, że dzieci z tego kazirodczego seksu urodziły się zdrowe, bez wad genetycznych itp. nie pomyslał o zabezpieczeniu itp? :/ Córka musiała mu się bardzo podobac skoro dziadek się tylu dzieci dorobił skur*** jeden

Gość xwoman
zaqwert a nie jest. z zeznń sąsiadów, to normalne kobieta, a gdyby była bardzo chora psychicznie, to nie sprawiałaby wrażenia osoby zupełnie normalnej Mylisz się. Osoby chore psychicznie na zewnątrz sprawiają wrażenie normalnych i nikt by się po nich tego nie spodziewał. Nie każda taka choroba wiąze sie z tym, że osoba cierpiąca na nią od razu sprawia wrażenie psychicznej albo wyraźnie zachowuje się w nienormalny sposób. Zeznań sąsiadów to najlepiej w ogóle nie słuchać. Oni tylko po pozorach umią sądzić.

Gość mnie ciekawi
jakim cudem on to wszystko tak perfekcyjnie zaplanowal?no nie ma mozliwosci by przez 24 lata sam to robil i iles wczesniej (no bo jakos rozbudowac ta piwnice-musial, zamontowac drzwi tez...

Gość no jacy wy jesteście
jak gwałt czy zbrodnia to od razu mówicie że to wariat zrobił a w rejonach konfliktów zbrojnych to kto morduje i gwałci, a w Srebrenicy w 1992 to kto zarźnął 8 tysięcy cywiłów? świat jest pełen takich ludzi tylko przepisy prawne i strach przed odpowiedzialnością ich powstrzymuje

Gość graduska
Starą powinni mianować kretynką 21 wieku

Gość trelemoreletrelemorele
Ja rozumiem, ze do piwnicy rok się nie schodzi. Ja też nie schodzę. Ale 24 lata? Ta zona musiała o tym wiedzieć i oko przymykała. Jak można przez 24 lata nie wiedzieć ze coś zlego sie dzieje? Matka wiedziała i jest winna! Zastanówcie się!