Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KoszykMalin

Najlepsze miejsce na seks to.........

Polecane posty

Hmmmm mam dosyć bogatą wyobraźnie i lubię sobie wyobraźać seks w różnych ciekawych miejscach i sytuacjach, np. w windzie albo na ławce w parku, czasem nawet w piwnicy po ciemku;) a jak jest z waszymi wyobraźeniami u was? Piszcie śmiało.

Gość za nic wolne powietrze
wygodne łozko w eleganckim pomieszczeniu, do ktorego na pewno nikt nie wejdzie i nikt nic nie uslyszy

Gość maturzystka..
chcialabym aby facet zawióżł mnie gdzieś na polane w nocy i albo w samochodzie albo na polanie pod gołym niebem.. mrrrr ;D

w wannie jest niewygodnie w takiej malej a domyslam sie,ze wiekszosc polakow takie wlasnie posiada no chyba ze w duzej naroznej to owszem.z hydromasazem.

Gość ja mam taką
dużą wannę z hydromasażem ale jeszcze nie próbowałam. ale podziele się że robiłam to na pralce automatycznej, stole, przy ścianie ale nie było za wygodnie. marzy mi się ciasna przymierzalnia ciuchów albo czerwony pokój, cały...!!!czerwona pościel....hmmm

Gość ja mam taką
fajnie. o tym właśnie mówię!i jak było? adrenalinka co?

no super !!! przymierzalam jakies tam spodniczki czy sukienki, a on taki biedny znudzony stal pzred ta przymierzalnia juz iles czasu i czekal na mnie, to go zawolalam ze niby ma mi doradzic, wciaglelam go do tej kabinki, na kolanka i jazda... ;-) hihihhi

Gość ja mam taką
ale bym się cykała z tym lodzikiem, a jak by ktoś zajrzał? wow to dopiero były emocje. czapki z głów:)

Hmmm chyba będzie trzeba wybróbować w przebieralni < dla fanów pełnego spontanu polecam windę > a reszte można zawsze dokończyć w mieszkanku;);)

drogi koszyczku malin -------> tak mnie wczoraj zaintrygowal twoj pomysl minetki przy scianie, ze postanowilam sprobowac ;-) wieczorem po kapieli mialam na sobie tylko krociutka koszulke, stanelam tak przy scianie obok drzwi lazienki w ktorej byl jeszcze moj maz… podsunelam sobie taki maly taborecik I oparlam na nim noge, coby moj misiaczek mial lepszy dostep… gdy wyszedl z lazienki ja tak stalam i piescilam sobie delikatnie groszka… a bylam juz niezle podjarana na sama mysl... szepnelam cichutko “wyliz mnie tu i teraz” i moj misiu od razu zabral sie do roboty… wystarczylo niewiele… bo jakies niecale 2 minuty…. mmmmm bylo bosko….. a po chwili gdy doszlam juz do siebie, w rewaznu zrobilam mojemu miskowi namietnego lodzika z polykiem… ;-) dzieki za super pomysl… mmmm.. minetka przy scianie - dziewczyny sprobujcie a nie pozalujecie ;-) ;-) ;-)

Gość jak tak mozna
z polykiem...zdzira jestes...jak mozna tak sie ponizac...nie wazne, ze maz...wazne ze sie ponizasz !!! brzydze sie toba obciagaro...

Gość ano dziwce
nigdy to nie przeszkadza !!!

Rozumiem, że każda z osób wyzywająca innych od dziwek nigdy w życiu penisa nie widziała a na słowa seks spier**** do lasu schować się. A panią, Pani Marto zachęcam do dalszych eksperymentów;)

spróbujcie na stole-dla mnie nie ma lepszego miejsca.

no albo w kuchni np. :classic_cool: ja to uwielbiam jak robie sobie cos tam w kuchni a moj podejdzie do mnie od tylu, zlapie mnie oburacz za cycki i pocaluje w szyjke mmmmm.... od razu jestem ready to go :-)