Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmmmmhhmhm

Czy bijecie swoje dzieci?

Polecane posty

Gość hmhmmmmhhmhm

Czy traktujecie przemoc jako metodę wychowania?

Gość hmhmmmmhhmhm
Ja swoich nie mam, więc codziennie od poniedziałku do piątku zasadzam sie pod okolicznymi zjeżdżalniami na placach zabaw z linijką zakupioną w promocji w biedronce za złoty pięćdziesiąt, po czym z zapamiętaniem okładam niczego nie spodziewające się bachory, bezradne w walce z bezlitosną grawitacją, zjeżdżające prosto w skrzętnie przygotowaną zasadzkę. :classic_cool:

Gość codziennie stosuję przemoc
oczywiście codziennie stosuję przemoc

Gość xxjuliixx
oczywiście ! moja 8 - letnia córka jak coś nabroi to przynosi mi dyscyplinę musi powiedzieć : mamo zlej mnie za to co zrobiłam , potem musi rozebrać sie do naga na dywanie zwinąć sie w kulke ...dostaje 20 razy po plecach , potem musi zrobić taj jak dzieci robią tego jakiegoś raczka ...wtedy dostaje 10 razy po brzuchu , później musi powiedzieć : dziękuje za lanie ...a potem zamykamy ją na 3 godziny nago na balkonie bez jedzenia picia i toalety ...

Gość ghghghg
mój ojciec mnie dusi czasami :O nie cierpie go

Gość bbbbbddddddd
porąbani sa ludzie na tym świecie

Gość lilka
Mam dwoje pieknych bliżniaków Paweł i Piotrek. Moje pociechy maja już po 15 lat, lae nigdy odemnie i od męża nie dostali lania i na nich nie krzyczeliśmy. Jeżeli coś się dzieje to rozmawiay z chłopcami o w razie potrzeby dostają karę na to co lubią, ale nigdy na to żeby np.: sprzątali w domu, myli naczynia, zamiatali...Od tego jestem ja.(psycholog, a mąż nauczyciel) Chłopcy się dobrze uczą i nie mam z nimi żadnych problemów... Jestem z nich zadowolona:)

Gość lanieeeeeeeeeeeeeeeee
jak się dzieci nie bije to im wątroba gnije

Gość mam dwóch dzieciaków
i tego starszego ni tykom, bo jest jakiś cichy i zakuhany a młodszy rozrabiaka i wszedzie wlizie to i nieraz pociogne sciero przez łeb a bywa, że i pacha na dupe nawstrzelam jak mnie skurwi kiedyś mu preguw nw dupie narobiłam to taki się zrobił cichitki:D ale po miesioncu doszedł do siebie i znów mnie fika ale ja mu to dupsko przflancuje bo już mu się zbiera to znow bedzie siedział jak pikulik:D

Gość dzieci się bić nie powinno
powinny być chowane bezstresowo

Gość xxjuliixx
oczywiscie to żart , mam 8 letnią córeczke i za kare tylko stoi w kacie , Kocham ją nad zycie ,,, nie matwcie sie nie bije jej uwazam że to nie normalne ... pozdrawiam , tamta poprzednia wypowiedz to moja kolezanka napisała dla żartów , pozdro .

Gość acp
Nie bijcie swoich dzieci.To jest bark wyobraźni, oznaka słabości i brak szacunku d własnego dziecka.Kiedy to sie wreszczie skończy.Z dziecmi trzeba rozmawiać, dawać im przykład, czasem jakiś szlaban, okresowe odebranie przywilejów, ale też nie ciągle Ponadto bicie dzieci jest PRAWNIE ZABRONIONE.