Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dz ia ra

bez zbędnych tytułów

Polecane posty

Gość dz ia ra

zawsze przychodzę do pracy za wcześnie przez to nikogo nie mogę spotkać przed wejściem a potem w tym molochu...gdzie wszyscy siedzą na dupach...odnaleźć kogoś...co to nie wiadomo w jakim pokoju pracuje i w jakim charakterze...to niemożliowścią jest taki fuks że się długi weekend trafił...ale co z nim zrobić jest tak...chciałem umówić się na jakiś spacerek czy coś...z pewną dziewczyną...nie wiem czy bym się odważył i czy powidziałbym to co sobie tak ładnie we łbie ułożyłem...ale może i tak ale to ma być tak przypadkowo...a nie że się kręcę przy wejściu...spinam luzuję frustruję neguję...bo nic z tego nie będzie znowu mam rozterki piętnastolatka albo i gorzej...ale tak to jest...bo jak się pewnych spraw nie załatwi to tkwi się na tym samym poziomie...niezależnie od tego ile lat się ma a potem nie wiadomo co zrobić z takim przegranym życiem

Chłopie Ty ruszasz do przodu,od spinacza do randki.Jestem z Ciebie dumna.Ty w głowie nic ładnego nie układaj bo dziewcze wystraszysz.Poprostu jej powiedz ze Twój spinacz chce sie przewietrzyć i czy Ona pojdzie z Tobą.Głupie zarty mnie sie trzymają a to taka poważna sytuacja:O

Gość dz ia ra
z czego dumna...z szumnych zapowiedzi teraz jest po...należy sobie układać we własnym zakresie...bo przecież i tak mogłoby tak być tylko żebym nie chodził wkurwiony...i nie zaczął wszystkiego olewać

Gość
rzeczywiście tak jak księżyc:D przez to forum dostaję małpiego rozumku ale bawi mnie do łez:D

Gość dziara lubię cię
jesteś takim smutnym skurczybykiem