Brine 21 Napisano 35 minut temu @250GodzinTak musiałam wejść w Twój profil zobaczyć co odpisałaś, bo już niektórzy musieli niewygodne fakty zablokować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 28 minut temu 7 minut temu, Brine napisał: @250GodzinTak musiałam wejść w Twój profil zobaczyć co odpisałaś, bo już niektórzy musieli niewygodne fakty zablokować. A co tam napisano? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 21 Napisano 24 minuty temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co tam napisano? Poskładałyśmy je dosadnie, zwłaszcza Borynową 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 18 minut temu 5 minut temu, Brine napisał: Poskładałyśmy je dosadnie, zwłaszcza Borynową 🫶 Zapytana od podniecenie zaczerwieniła się i oddaliła ku Maciejowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 21 Napisano 16 minut temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zapytana od podniecenie zaczerwieniła się i oddaliła ku Maciejowi Haha Maciej to ten z naszej klasy? 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcz jukon welcome 32 Napisano 14 minut temu 9 minut temu, Brine napisał: Poskładałyśmy je dosadnie, zwłaszcza Borynową 🫶 Mocno alternatywna wersja zdarzeń z zablokowanej strony, na której poskładano osła z koniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1657 Napisano 4 minuty temu 8 minut temu, choroszcz jukon welcome napisał: Mocno alternatywna wersja zdarzeń z zablokowanej strony, na której poskładano osła z koniem Marzysz, żeby zostać ogierem, ale jesteś tak głupi, że nie wiesz jak i kiedy to osiągnąć? No bo kiedy masz to pozyskać, jak ciągle latasz za nami. Panie samochód wiemy, że jesteś ułomem z kliki, bo hejtujesz tylko mnie oraz Ginę. Odbij i weź viagrę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach