Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pula

Co mam zrobic zeby tradzik mi znikł z twarzy

Polecane posty

Gość Pula

hej mam problemy z tradzikiem a po tym jak mi zejda to powstaja nowe lub zostają blizny co mam zrobic??

Gość katia_25
idź do dermatologa

Gość blackcat
przeczekać burze hormonalną :O

Gość N_M
mozesz sprobowac Skinorenu (lub Acnedermu - tanszy odpowiednik), dziala zarowno na przyszcze jak i slady po nich.

Gość Myśli Pozłacane
brevoxyl

Gość mycha18
Ja osobiście pozbyłam sie trądziku dopiero po antybiotyku(tetracyklina+metronidazol)efekty bylo widac dopiero po 3 miesiacach..Najlepiej idz do dermatologa..

Gość cbadefg
Zmiana diety na wegeteriańską, pij dużo wody mineralnej (1,5 l na dzień).

Problem z trądzikiem to jest problem wileku osób , może to być związene z przeziębieniami , z przegrzewaniem skóry , albo z okresem dojrzewania . JAk ja miłam trądzik to skóra mi sie przegrzewala , było to związane z p rzeziebieniem , zamiast stosowac preparaty na przeziebienie to stosowałam krem tormentiol i maść bezacne . Pozbyłam sie trądziku w ten spoósb ,ze przestałam sie przegrzewac i odpowiednio ubierać zwłaszcza zima nie nosiłam czapki od kiedy zaczełam odpowiednio sie ubierac i nosic czapke nic mi sie nie wysypuje dodatkowo polecam przemywac buske mydłem szarym nie pod oczami bo tam skóra jest najdelikatniejsza i ulega wysuszeniu dodatkowo możesz uzywac tez octu jabułbkowego i przemywać nim tważ osoatnio wyprubowałam tez mączke ziemniaczaną pomaga skóra nie natłuszcza sie i nie powoduje to , ze wysypuje sie trądzik . A Jesli masz przeziebienie to uzywaj polopiryne S pomaga nie bierz jej za duzo bo to może spodowac wysypanie krostków przez wątrobe .