Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

źródełko

co myślicie na temat dziewic

Polecane posty

no wlasnie mam pytanie, do cholpakow. Gdybyscie mieli laskie w ikeu dajmy na to 20 lat i była by ona kompletna dziewica, nawet nie calowalaby sie nigy to jakbyscie na to zareagowali ?? wiem, że w dzisiejszych czasach to prawie nie mozliwe, no ale jestem ciekawa co o takiej byscie sobie pomysleli i w ogole ;p

Gość atrakcyjna osiemnastka
dziewice sa przereklamowane:P

możliwe, ale z całowaniem to przesada :) ale to tak intuicyjna rzecz, że w ogóle nie ma o czym gadać... strasznie się zdziwiłam jak mój pierwszy chłopak (a drugi z jakim się całowałam) powiedział że całuje świetnie, choć nie miałam wtedy za bardzo pojęcia jak to się robi, to żadna filozofia :) i wbrew pozorom jest jeszcze na tym świecie sporo 20-letnich dziewic, znam nawet starsze :)

Gość kolanko
Możliwe. ja mam 27lat :-))

Gość Asia K.
dajcie sobie na luz z tymi opowieściami. Mało jest dziewc, które mają 2 cyferki w polu "wiek". A takie 20+ to chyba tylko w klasztorach :)

Gość atrakcyjna osiemnastka
ja mam 18 i zamierzam z tym jak najszybciej skonczyc:P

znam pare dziewic które sa powiedzmy pelnoletnie bo te po 20 to juz watpie ;p, no ale czasem sie zdazy ;p czytalam kiedys o reakcji faceta ze poprostu się takiej przestarszyl wiec pytam

Gość a ja mam 23 prawie
i tez jestem :p a nie planowałam :p

z całowaniem się zogdzę, że jest to rzecz instynktowana, no ale laska swojego dziwictwa nie ukryje , bo wiadomo nie każda krwai przy pierwszym stosunku, no ale wiekszosc

a ja mam 23 prawie no to gratuluje ;) w tym wieku być dziewicą to jest naprawde coś, teraz to juz co 2 15 jest po pierwszym stosunku, z reszta jak sie pojdzie na pierwsza lepsza impreze gdzie nie sprawdzaja dowodów to każda sie puszcza po kontach, to jest okropne jak one mogą tak nie szanowac swojego ciała ??

Gość gdzie śa panowie
takie laski są żałosne. A ponów to na tym forum wcale nie ma ?? niech sie wypowiedzą ;p

Gość no niestety
takich mało, ale mało jest też na tym świecie porządnych facetów ;p

Gość asadafasgg
moi koledzy kiedyś komentowali jedną koleżankę z pracy, podobno piękną jak modelka, że taka ładna i w ogóle, ale by jej nie tknęli bo strasznie używana :P więc faceci jednak mają jakieś odruchy dotyczące "używanych" kobiet, ale tu nie chodziło o to, że nie jest dziewicą, tylko że się za bardzo puszczała na boki

Gość no niestety
niby jak się kogoś kocha to przeszłośc nie powinna mieć znaczenia, ale ja na miejscu faceta też nie chciałabym być z taką laską, więc lepiej być dziwića unikatem ;p podobno facetów podnieca krew w trakcie pierwszego stosunke, no ale tego nie jestem pewna, moze jakis facet by sie wypowiedzial

Gość kolanko
To wcale nie jest tak rzadko spotykane- dziewictwo po 20 roku życia. Ja mam 27lat i jeszcze jestem dziewicą, poza tym mam wiele koleżanek w podobnym wieku, które też sa dziewicami

Gość ja miałam 26 lat
jak przestałam być dziewicą. I nigdy nie zastnanawiałam się, co pomyśli o mnie facet... To jest dla Was takie ważne, co on sobie pomyśli????

Gość no niestety
teraz to zboczylysmy ttoche z toru, bo zrodelko pytala czy facet poprostu nie wystraszy sie kompletnie niedoswaidczonej w tych sprawach laski. Jezeli zalezy ci na facecie to wiadomo ze obchodzi cie jego zdanie

Gość no niestety
kolanko a masz stalego partnera ??

Gość jellla82
Ja stracilam dziewictwo z mężczyzną duzo starszym jak mialam 16 lat. Strasznie dzis tego żałuje (mam 26 lat). Nic mi to nie dało, nie było warto, ale coż taka gówniara mogła wiedzieć o życiu? Hormony buzowały, zdawało mi się wtedy że jestem już taka dojrzała i wystrzałowa i że już czas. Po 10 latach patrze na to wydarzenie z żalem i zawodem. Bardzo szanuje dziewczyny, które z taką ważną decyzją czekają dłużej aż naprawdę będą wiedziały o co chodzi w życiu. Nie mogę cofnąć czasu i pogodziłam się z tym faktem, ale zaręczam - nie było warto się spieszyć!

Gość ja miałam 26 lat
Zdanie faceta może i mnie obchodzi, ale nie w kwestii mojego dziewictwa. Jeśli by powiedział - wolałbym byś nie była dziewicą, to co??? Puści się z pierwszym lepszym by go zadowolić???

Gość no niestety
jarek, przeciez kazda laska moze wbijac pazury w plecy jak ją boli ;p nie tylko dziewice odczuwaja bol ... a niechcialbys takiej niedoswiadczonej laski, zebysm mogl ze tak powiem wszystkiego uczyc ja od poczatku ?? ;p

Gość jellla82
Dodam, że moj mąż był prawiczkiem jak go poznałam i ze mną miał swój pierwszy raz. Bardzo mu zazdrosciłam i żałowałam że dla mnie nie był to tez pierwszy raz..Na szczęście mój mąż bardzo mnie kocha i powiedział że nie interesuje go to co bylo wiele lat tamu, on mnie zna dziś, wie że jestem inna niż kiedys i to sie liczy.

Gość no niestety
ja mialam 26, nie absolutnie tak nie mysle. Wtedy to facet wydzie na głupka kompletnego... tylko wtedy to pilam do tego ze obchodzi mnie zdanie faceta na temat mojego prowadzenia sie

Gość kolanko
nie mam stałego partnera i dlatego mi się nie śpieszy. Pierwszy raz jest ważny i dlatego nie chcę, żeby to był pierwszy lepszy chłopak z ulicy

Gość wiadomo
gdyby laska chciala starcic dziewictwo z byle kim to od rzu znalazlaby chetnego ...

Gość kasia_asia4563
pewnie, ze ustawiła by się kolejka chętnych :P

coz.. ;) dzisiaj mozna spotkac i 30 letnia dziewice ale za 10 lat to juz bedzie niemozliwe, taki postep nastapil;) ja mam 21 i stracilam dziewictwo na odtatnich wakacjach:) moj kochany bardzo sie ucieszyl (do dzisiaj nie moge zrozumiec dlaczego AZ TAK BARDZO go to ucieszylo)