Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

źródełko

co myślicie na temat dziewic

Polecane posty

Brum bi jezeli to proroczy sen,ktory zreszta nie pierwszy raz mi sie sni to wymiekam!

Uwielbiam rude piegowate i blade kobietki:-) To wyjatek!Malo takich na dzien dzisiejszy:-)

Gość ale pierniczenie.....
ja mam 24 lata i jestem dziewicą i jak tak patrzę na facetów, to jeszcze dłuuuuugo dziewica będę. Na pewno będę musiała poznać faceta, zanim z nim pójdę do łóżka, a to może potrwać... Ponieważ nikt tego nie wytrzyma, więc raczej szanse są marne. A jeszcze wolałabym jakiegoś prawiczka, żeby mnie niczym nie zaraził. Więc czeka mnie celibat do końca życia raczej. Trochę się martwię, że nie będę mogła nigdy wspomina, że kiedyś byłam młoda, piękna, a moje ciało podobało się komuś, kogo kochałam. No bo juz niestety młoda i piękna nie jestem tak jak np. 7 lat temu:o A będzie tylko gorzej. No ale cóż... Takie życie:)

Raz w zyciu mialem rudzielca piegowata laseczka:-) Nigdy i powtarzam NIGDY nie spotkalem czulszej niz wlasnie ....

Kurcze, wcięłam się z wypowiedzią w jakąś gadkę poza tematem:O No więc, nawiązując- też jestem blada i ruda. Ale nie tak pomarańczowo, tylko mam takie dokładnie złoto-miedziane włosy. I zielone oczy. A piegi to tylko latem. Ale jestem zimny drań:)

brum nie mile tylko cudowne:-) Wszystkie kobietki powinny byc takie czule jak wlasnie ta rudziudka Joanna:-P

diamond bitch, nie myśle tak, ale haalooooo:O nie wiesz, że prezerwatywy, mówiąc dosadnie, chronią tylko przed tym, co przenosi się w spermie?:O Mamy XXI wiek, nie wiesz, że rak szyjki macicy wywoływany jest przez wirus, który przenosi sie droga płciowa i posiada go ponad połowa wszystkich Europejczyków?:O A prezerwatywy przed zakażeniem nie chronią. Tak samo jak przed grzybicą, innymi wirusami i bakteriami.

Co ma byc to bedzie:-P Rudzielec bedzie moja zaglada :-) Niczego bardziej nie pragne

Gość lampka polnocna
a prawika 22 na tym topiku niet?????? NIE WIERZE

Poza internetem trudno znaleźć faceta, któremu podoba się blada, jasnowłosa, ruda albo rudawa kobieta. Chyba, ze mowa o farbowanych na rudo brunetkach, z ciemna karnacją i ciemnymi oczami.

Gość CIEKAWSKY.
jednakze namysliwszy sie jeszcze chwile, stwierdzielim ze jestem tak popierrdolonym skurrwysynem ze musze ssac pytongi:classic_cool: dlatego zakres mojej oferty erotycznej ograniczam do panow bedacych czlonkami International Bear Brotherhood:classic_cool:🖐️

Gość DIAMOND BITH.
ja tez jestem zdecydowana skat, piss i rimjob tylko za podwyzszonym wynagrodzeniem:classic_cool:🖐️