Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

źródełko

co myślicie na temat dziewic

Polecane posty

Gość ale pierniczenie.....
Wiesz, nie zależy mi na kopulacji specjalnie, bardziej na okazywaniu komuś miłości w każdy sposób, niestety u mnie te dwie sprawy się łączą. Problem w tym, że nie mam komu okazywać miłości. A to już nie kwestia mojego wyboru:) Ja już wyboru dokonałam, poznałam kogoś, dla kogoś oszalałam kompletnie, ale cóż... on widocznie nie lubił rudych:) Albo mnie nie lubił. Może będę tego żałować, ale tak samo będę żałować tego, jeśli prześpię się z kimkolwiek a potem będę szukać byle jakich przygód. Co do chorób- ja sie np. zaszczepiłam na hpv, ale i tak wolałabym mieć pewność, że ktoś jest zdrowy. Nie zależy mi jakoś specjalnie na prawiczku, ale wiem, że w tym wieku żaden facet na mnie nie poczeka.

Gość DIAMOND BITH.
a na prawniczku? possalabys bile jakiemus macenasowi typu bears?:classic_cool:

Gość CIEKAWSKY.
jestem zmotoryzowany w kazdym calu, jako wieloletni impotent musialem sobie zamontowac pompe tłoczaco-ssaca wraz z agregatem pradotworczym, dzieki czemu moj, bagatela 11 miecz staje w niecale 13420 s:classic_cool: prawdziwy demon:classic_cool:

Gość DIAMOND BITH und Ciekawsky
jako socjopatyczne jednostki siedzimy 18 na 24 h bite 7 dni w tygodniu na takim forum, uprawiajac onanizm pod niezrealizowane wizje erotycznej przygody doskonale wiedzac, ze i tak nigdy z domu nie wyjdziemy:classic_cool:

Gość zaraz się
się kurwa postaramy ocwelić fujarę Ciekawskiego

Gość zalamanaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co ja mam powiedziec? mam 27 lat i cale zycie sama, oczywiscie dziewica , nawet sie nie calowałam:( Nie ma juz dla mnie nadziei:(

zalamanaaaaa, oczywiscie, ze jest ! Głowa do góry, zastanow się nad przyczyną takiego stanu rzeczy i walcz z nią !

Gość a ja bym mógł się poświęcić
i to z Tobą zrobić ,ale chociaż doświadczenia mam jak stąd do księżyca to trochę się wstydze ... Jestem kochany - kochanek

ale myslicie, ze jak znajdzie sie juz jakis facet, ktory mnie wczesniej pokocha , to nie zwieje jak sie dowie ze jestem dziewica? :(

a czy nie wydaje wam sie, ze taki facet mniej wiecej w moim wieku to bedzie wolał mlodsza? a ja nie chce 40 letniego kawalera:(

Gość jest lato
wszystko jedno czy jesteś dziewicą czy nie - przyjaźń ma się rozwijać , ma Nam być dobrze ze sobą, masz mocno nie podskakiwać , masz być kochana , mądra , pracowita jak ja , uśmiechać się , ciągnąć stronę swego faceta wszędzie , potem męża ciągnąć stronę , ma być zajebiście królewsko

I o to biega, z tym, ze to facet ma ciągnąć str. dziewczyny, narzeczonej a pozniej żonki :classic_cool: 🖐️

załamka,. zbyt wiele generalizujesz, nawet 30 nie masz ! Głowa do góry i więcej optymizmu i wiary w siebie :) c.r.e.a.m 🖐️