Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cipipolo

co teraz robicie?

Polecane posty

Gość cipipolo

ja zajadam się pizza z grasso :), pije piwsko i niedługo wyruszę na balety ;) a Wy:classic_cool:, pewnie żrecie chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym :D, nie mówiąc już o jakichkolwiek atrakcjach imprezowych, bo ich nie macie :P, no chyba, że pijany sąsiad pomyli drzwi i zapuka do Was :D

Gość stęskniłem się za wami..
ja siedzę na kafeterii z zwijam się z bólu

Gość rarytasik
masz racje,zre wlasnie chleb ale na rarytas jakim jest smalec nie moge sobie pozwolic

Gość cipipolo
do mnie właśnie wczoraj koło polnocy zapukal podchmielony pan Zdzisio. Bylo wesoło. Klaskaliśmy razem w takt psalmów Rubika.:classic_cool:

Gość cipipolo
podszyw :classic_cool: dawaj więcej :D jeśli się postarasz zasłużysz na okruchy z ciasta :P

Gość cipipolo
to wyżej to podszyw, bo ja ciasta nie jadam - pan Zdzisio mowi, że jest szkodliwe dla mojego brzuszka a pan Zdzisio nie lubi jak jestem spasiony.:classic_cool:

Gość cipipolo
okruchy Twoje :classic_cool: tylko nie jedz zbyt szybko, bo brzuch Cię rozboli :P🖐️ ))

ja zara po wiadomosciach zebiram sie i jade po Mojego i jedziemy na zakupy do wiekszego jaiegos skepu na jutro i sobote zebysmy nie popadali z glodu. potem włączymy sobie settlersow i bedziemy sie napieprzać oglądając discovery w tv