Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitnesssssssssss

Czy ktoś ćwiczył do płyty dvd z nowego SHAPE???

Polecane posty

Gość fitnesssssssssss

????????????? jak wrażenia???

Gość rarytasik
a co to za plyta?

Gość fitnesssssssssss
Nawet mi sie podoba tylko na poczatku troche trudno jest,bo one tak szybko to robia...ale juz 2 dnia bylo ok,a za 3 dni moze bedzie super....i super jest to,ze mozna sobie zmieniac treningi jest 5 rodzajow no i jeszcze krotszy bonus jak sie nie ma czasu....podoba mi sie na pewno bardziej niz ten z carmen electra!!!

Gość fitnesssssssssss
hymmmm to nikt jeszcze nie ćwiczył "płaskiego brzucha"?

Gość noo ciekawee
ale czego dotyczą cwiczenia i co to za trening,z hantelkami czy jaki ?

Gość fitnesssssssssss
niby to trening na płaski brzuch,ale w sobie ma trening kardio 35 min w tym z hankielkami i jest naprawde wyczerpujacy i "sie go czuje" a pozniej sie wybiera jeden z 5 programow na brzuch,czyli w sumie trening trwa 40min do tego jest oddzielny bonus na cale cialo,ktory trwa tylko 12 min i zalecany jest jak nie mamy czasu na cale 40min....uwazam,ze warto kupic

Gość noo ciekawee
aha,a czy ten trening z hantelkami to na brzuch czy ogolnie na cialo ?

Gość rarytasik
ile kosztuje ten Shape?

Gość fitnesssssssssss
na brzuch niby,ale wliczony jest w kardio wiec inne czesci ciala tez pracuja np uda i pupa....fajne sa cwiczenia na brzuszki jeszcze takich nie widzialam, nie takie tradycyjne tylko np zaczerpniete z pilatesa i inne niby najefektywniejsze ze wszystkich dziedzin...podobaja mi sie,ale jeszcze ten kardio musze przecwiczyc,bo trudno za nimi nadazyc,bo to trening obwodowy,czyli bez zatrzymywania sie....uffff...ale pot na czole jak nic

Gość fitnesssssssssss
11,99

Gość fitnesssssssssss
uuuuuu to nikt nie ćwiczył???

Gość lastnight321
ja ćwiczyłam...i nie podoba mi sie. ogólnie może fajnie podzielone na 4 sekcje ale bardzo łatwe te ćwiczenia i ta kolesiówka co to prowadzi mnie zniechceca.., może tylko 3 z nich sprawiają trudności...mi osobiście podobają sie bardziej ćwiczenia z płyty Tamili Webb "Che mieć taki brzuch" one dają popalić...

Gość yettte
o tak, Chce miec taki brzuch sa zarabiste, bo to sa cwiczenia wybrane sposrod takich ktore najbardziej daja w kosc a raczej w brzuch na podstawie badan i eksperymentow

jak już napisałam na innym topiku, odpaliłam wczoraj tę płytę, dziś drugi raz, żeby nie było że się zniechęciłam i nawet do końca nie sprawdzę (choć nie sprawdziałam w końcu:P ) - ćwiczenia moim zdaniem słabe. układy w tym półgodzinnym jakieś nudne, zero inwencji, te krótkie na brzuch.. moja rozgrzewka trwa dłużej niż 5 min, więc te 4 zestawiki chyba po kolei trzeba by robić żeby mięśnie poczuły pracę.. mi się nie podoba, ostatnie dodatki do Shape'a były zdecydowanie fajniesze..

a mnie sie podobala zreszta juz się wypowiadalam na innym topiku ale rozne są gusta ja np nie trawie pillatesu a sa tacy co uwielbiaja ja generalnie polecam

Gość koziołka
Mi bardzo podobają się ćwiczenia z tej płyty na płaski brzuch, tyle że ja robię te 4 sekcje na raz, po kolei. W sumie mam 6 płyt z Shape'a i z każdej jestem zadowolona. Dzisiaj lecę do kiosku po kolejną (pilates + joga), bo widziałam wczoraj reklamę w TV że już jest.

Gość zazdroszczę tym którzy mają
motywację do cwiczeń ja od lat nie mogę się zmotywować, mam masę sprzętu, masę płyt z ćwiczeniami i echo, nic nie ćwiczę

Gość novatorka123
szukam płyty ze starego shape, NIVEA BODY SHAPE z muzyką relaksacyjną!!!! jak ktoś ma to proszę o pomoc....