Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maturzystka2008

Mój chłopak powiedział, ze jak nie zdam to ze mną zerwie !

Polecane posty

Gość Maturzystka2008

On studiuje i powiedzial, ze jak ja nie zdam matury to koniec z nami :/ To ma byc milosc ??? :(

Gość no to gratuluje chłopaka
:O:O:O:O:O

Gość Gicior
Lol!!! To musi być wielka miłość!

Gość Maturzystka2008
Jesteśmy ze soba prawie 2 lata :( Jest mi bardzo smutno teraz :(

pewnie żartował, a jeśli nie żartował, to znaczy że studia nie pomagają mu w ulepszaniu siebie, generalnie obawiam się, że jeśli wygłasza takie teksty to ma raczej bardzo mały rozumek i jeszcze mniejsze serduszko, jak jakiś owad. Zdaj maturę, a potem się rozpraw z dupkiem :) Trzymam kciuki!

Gość Maturzystka2008
Niestety mowił to napewno na serio. Przedtem było między nami ok, ale On stwierdził, że nie będzie z dziewczyną bez wykształcenia, bez matury...

Gość co za dupek
zdaj i powiedz mu baj wtedy dopiero sie zdziwi

Gość taka zołzowata heh
po maturce zazartuj ze nie zdałaś i zobacz jego reakcje... ale tak na poważnie to sie weż za niego, przeczytaj...dlaczego męzczyzni kochaja zołzy... moze Ci pooże :) ja sie własnie biore za czytanie :)

Gość taka zołzowata heh
zdaj mature i powiedz mu ze nie chcesz być z facetem który wysyła takie ządania i nie ma pożądnego wykształcenia do którego ty dązysz

A on jakie będzie miał wykształcenie? Posłuchaj, nie przejmuj się teraz tym człowiekiem, bo tylko niepotrzebnie się zdenerwujesz. Według mnie mało w nim ludzkich odruchów, zamiast Cię wspierać teraz, pieprzy jakieś głupoty. Najważniejsze, jakim jesteś człowiekiem, a nie ile stopni edukacji zakończyłaś. Czy będziesz mogła sobie spojrzeć w lustro co rano. Nie martw się, po liceum a bez matury też będziesz osobą, która może się wypowiedzieć nawet w towarzystwie owada o małym sercu z wykształceniem.