Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrrrrr.....

Weekend - więc pada, jak prawie zawsze

Polecane posty

Gość Wrrrrr.....

Dlaczego tak się dzieje że jak są wolne dni to prawie zawsze jest brzydka pogoda. Jeden raz rozumiem, drugi zdarza się, trzeci no pech, ale tak jest prawie zawsze !!! I nie tylko w tym roku, w tym miesiącu ale identycznie było i w latach ubiegłych. Niezależnie czy to lato czy jesień czy wiosna czy zima jak jest wolne albo chociaż weekend to jest albo huragan, albo załamanie pogody, albo właśnie front przechodzi, albo to takie przelotne... W poniedziałek już będzie cieplutko i słoneczko aż do piątku.

Gość a hooj z długim weekendem
do roboty k.u.rrrrrww.aaaa maćććććććć !!!!!!!!!!! Nic tylko świętować, czyli się opierdalać:O:O:O Jakies świątki - piątki.....rzygać się chce.bleee Polska nigdy nie będzie bogata:( Naród pijakow, złodzieji, nierobów, krętaczy, obiboków, śmierdzieli, obsrańców, świętojebliwych, moherów, kaczorów.....nie chce mi się wymieniać dalej...... wstyd na cały świat, aż buczy. Chcesz mieć nierobie wolne, to rusz łepetyną, załóż sobie własną firmę ....i miej wolne kiedy chcesz!!! AMEN.

Gość XYZ 55
to se przełóż weekend na poniedziałek i nie zawracaj gitary. Ja lubie deszcz:)

Gość Spierdalaćććććććććććććććć
No własnie tylko wolne.To co ze bedzie padac. A ksiazke to nie łaska poczytac? Wykorzystac ten czas na mały remanent w mózgu?:O

Gość XYZ 55
i niech grzmoty walą z nieba na maxa!!!!!!!!!!!!!!

Gość Wrrrrr.....
O rzesz w mordę, nieźle przegięliście. To ja zapiepszam cały tydzień od rana do wieczora że słońca nie widzę i chcę mieć chociaż trochę wolnego i ładną pogodę w weekend, a wy mi tu wyjeżdzacie od nierobów i złodzieji. Co za ludzie

Gość no nonono
ja też pracuję w piątek ale poniedziałek mam wolny ! i wtorek !!!!