Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doprawdy niedowiary

JAK WIELE jest myslacych w ten sposob MEZCZYZN?!

Polecane posty

Gość fdsfd
gdyby wierzyc we wszystko, co mozna wyczytac w necie, to moznaby faktycznie dac sobie spokoj. Takze faceci z kobietami. Daleko szukac nie trzeba, wystarczy poczytac, co kobiety wyczyniaja.

Dzięki za oświecenie. Oświecam w rewanzu także: Tak myśli 1/3 facetów. - 10% to wspaniali mężczyźni, którzy publicznie nie używają słowa pochwa, - 20% o pochwie pomyśli tylko jako o integralnej części swojej partnerki, - 20% czasem do tej partnerki powie głóśno coś o dupie czy innej cipie ale tylko podczas totalnej kłótni między partnerami - potem są grzeczni i przepraszają - 5% słowo pochwa kojarzy z "niech będzie pochwalony" - 5% jest gejami i myśli, że pochwa to odbyt, ale kobieca ich nie interesuje Pozostała 1/3 to chuje, skurwysyny i debile. Zadowolona?

Gość doprawdy niedowiary
na necie, bedac w miare anonimowymi, ludzie sa zadziwiajaco szczerzy w przeciwienstwie do realnych kontaktow, bo na te sklada sie pare czynnikow: hipokryzja, konwenanse, stereotypowosc zachowan.

Gość doprawdy niedowiary
Szukanie dziury w całym, thx za (jedna z nielicznych) wypowiedz na temat...

Gość fdsfd
dlatego ci mowie, poczytaj kafe oczami mezczyzny i pomysl, czy mezczyzni moga miec dobre zdanie o kobietach. Powiem ci, ze nie. Bo mozna odniesc wrazenie, ze kobiety to same hipokrytki, dupodajki, wredne i wyrachowane suki.

Gość doprawdy niedowiary
kafe czytuje raczej czesto i oprocz hipokrytek, dupodajek, wyrachowanych suk jest jeszcze wiele depresyjnych, zakompleksionych, z niska samoocena, pokrzywdzonych (wlasnie przez facetow) przypadkow, moze nawet wiecej niz tych wymienionych przez ciebie. wsrod facetow tez jest takich skurwieli wiele, ale mnie akurat interesuje konkretny ich przedzial, a mianowicie, ci ktorzy uwazaja kobiety za gorszy gatunek czlowieka. innych moge powiedziec, ze nawet toleruje, bo zaden z nich nie kwestionuje rownosci plci, ale tych, ktorzy to robia... najchetniej wylaczylabym ze spoleczenstwa.

Powszechnie kobieta jest uwazana za plec gorsza niemowiac juz o tym ze za slabsza ?a czy to prawda? hmm...niejedna kobieta jest wytrzymalasza od facetow. Wkurza mnie tez ze jest wiele zawodow czy tez pasji ktore uwazane sa za męskie i wielki dziw bierze ze kobieta moze wykonywac owy zawod (to samo dotyczy hobby) Skad takie zapatrywanie?mysle ze lezy to w meskiej naturze ,uwazaja ze ich plec jest najwspanialsza ,sa tacy silni ,madrzy,niezalezni itp itd Czesto jak to autorka napisala w realu nie chca tego pokazywac ,mowic bo sie boja czy tez nie chca do siebie zrażac bo jak wiadomo kto by dal dupy ,zwiazal sie z meska szowinistyczna swinia :) Ale ja to pierdole ,chce byc kim chce choc budzi to wiele kontrowersji i interesuje sie tym czym sie interesuje a opinie chujow ktorzy to krytykuja mnie nie obchodza ,nie moja wina ze maja tak ciasny umysl ze niepotrafia tego zozumiec :) Nie wiem czy bylo na temat ale musialam to z siebie wyrzucic hehe

aaa..i jesce jedno byc moze tez nie na temat :) jak bylam skladac paiery do pracy kolo oznajmil mi ze moge pracowactylko w biurze a nie w terenie bo jak to on powiedzial "kobiety do tej pracy sie nie nadaja ,ttrzeba byc wytrzymnalym psychixznie ,lubic ryzyko a i przede wszytskim byc gotowym na wszytsko co nie idzie w parze z zalozeniem rodziny " no wiec pytam do jasnej cholery czy ja jestem gorsza mimo ze posiadam owe cechy?czy faceci nie maja dolkow psychicznych?fakt ze fizycznie sa moze silniejsi ale nie znaczy ze z psycha jest tak samo!!!!!!! JEbie takich kretynow i bede pracowala tam gdzie chce pracowac i jesli jakis idiota bedie robil miproblemy to go zniszcze jego wlasna bronia ,ooo..!!!!

Kobieto, z kim Ty miałaś wątpliwą \"przyjemność\" ? Facet wypowiadający takie zdanie przy mnie [jednym kopnięciem nogi] zostałby pozbawiony mięsa, jakiego używa, zamiast mózgu.

"konkretny ich przedzial, a mianowicie, ci ktorzy uwazaja kobiety za gorszy gatunek czlowieka." Powtarzam, ok. 1/3. To sukinsyny, frustraci, niedorżnięci,, i ci, których kobieta puściła kantem. Powtarzam też, że mniej więcej tyle samo procentowo jest kobiet, które uwazają facetów za niedorozwinietych umyslowo, emocjonalnie, itp. To te, które facet puścił kantem, albo właśnie puszcza:)

Gość doprawdy niedowiary
bylo na temat, poniewaz odpowiedzialas na pytanie w tym zdaniu: "mysle ze lezy to w meskiej naturze" ech, czyli pewnie kazdy ma sklonnosci do takiego myslenia, tylko u mniejszej czesci sie ono objawia... ogolnie, ItsOnlyMexx_20, masz calkowita racje w tym, co piszesz. grażka_b, niestety przez internet nie da sie go pozbawic zadnego miesa, bo jak napisalam, w realu to zaden sie nie przyzna, rzadko ktorego stac na naturalnosc, a co dopiero na gloszenie takich pogladow przy kobiecie. tchorze.

Gość doprawdy niedowiary
"Powtarzam też, że mniej więcej tyle samo procentowo jest kobiet, które uwazają facetów za niedorozwinietych umyslowo, emocjonalnie, itp. To te, które facet puścił kantem, albo właśnie puszcza" no to przynajmniej sie jakos rewanzujemy, jako plec. ;]

Dlatego, że proporcje sa równe, nie trzeba wyciągać daleko idących wniosków. Bo jeśli ItsOnlyMexx_20 mówi, że "J**ie takich kretynow (...) zniszcze jego wlasna bronia ,ooo..!!!!" to jest dokładnie taka sama jak oni. Tylko narzady ma inne.

a co ty taka przewrażliwiona? naprawdę aż tak wiele znaczy dla ciebie opinia jakiegoś debila, który pewnie i tak bez kobiety zdechł by marnie? Ja mam gdzieś co jakiś tam pseudomężczyzna myśli o mnie i o reszcie kobiet. Znam swoją wartość i nikt a już na pewno żaden zakompleksiony onanista nie jest w stanie sprawić bym przestała wierzyć w siebie swoją siłę. Zdecydowana większość kobiet jest sobie w stanie świetnie beż facetów radzić. Zdecydowana większość facetów bez kobiety dziedzieje i stacza się na margines.

Gość doprawdy niedowiary
jego wlasna bym nie niszczyla, ale inna z checia.

Nie rozumiem więc, po jaką cholerę z takimi "polemizujesz" w necie. Takich należy ignorować, a nie wdawać się w nic nie dające spory. Odpuść sobie - prawdopodobnie nigdy się tego nie dowiesz.

szukam dziury w calym--->hehe to ze zniszcze jego ta sama bronia napisalam w nerwach nie daze do celu po trupach nie jest az tak wredna i zimna baba hehe ale jesli ktos mi bedzie blokowal awans tylko dlatego ze jestem kobieta i jak to stwierdzil owy facet :kobeity sie nie nadaja i nie sprawdzaja w tej pracy" no to sorry nie bede siedziala potulnie i przytakiwala :)

Frau "Zdecydowana większość kobiet jest sobie w stanie świetnie beż facetów radzić. Zdecydowana większość facetów bez kobiety dziedzieje i stacza się na margines." Dlatego jest tyle samotnych matek. Radzą sobie. Zdecydowana większośc z nich chce ponownie związać się z facetem. Zdecydowanie serdecznie polecam:)

Gość doprawdy niedowiary
jesli to moje przewrazliwienie, to dobrze, bo to znaczy, ze to tylko nalecialosc i da sie to zlikwidowac. w sumie nie wiem, skad sie to przewrazliwienie u mnie bierze. czasami z tego powodu, ze jestem kobieta, czuje sie, jak gej obrzucany blotem i kamieniami przez sredniowieczno-katolickie spoleczenstwo i to wszystko przez internet, bo tylko tutaj da sie odczuc wszedobylska pogarde facetow wobec kobiet. ale skoro tylko pseudomezczyzna moze tak myslec, nie bede sie nimi przejmowac, bo nie ma kim.

ItsOnlyMexx_20 I dobrze. Do pieca mu, jak zasłużył, ale jeśli zasłużył, a nie tylko za to, że jest facetem. doprawdy niedowiary jesteś przewrażliwiona. Tu przede wszystkim kobiety anonimowo mówią, że faceci to gorsza płeć. W realu mało która jest tak odważna.

szukanie dziury ---> znam wiele samotnych matek radzących sobie świetnie i jestem pewna, że większość mężczyzn będąc na ich miejscu załamałaby się, zaczeła pić a na koniec oddała dzieci do domu dziecka albo powiesiła się, a to, że samotne kobiety szukają mężczyzny, no cóż taka nasza natura, nikt nie chce być sam. doprawdy niedowiary ---> facet wypowiadający się w taki sposób o kobiecie to zakompleksiony, słabiutki człowieczek, który tak naprawdę boi się kobiet. Mężczyznie z klasą takie słowa nigdy by przez usta nie przeszły.

Frau 100% racji:) Nie trzeba freudowskich analiz. Kobieta silniejszą psychicznie płcią jest i będzie, przynajmniej dokóki pies szceka, a krowa mleko daje. W przyszlości - kto wie, co to promieniowanie zrobi z płciami:):)

szukanie dziury w calym--> nie nie za to ze ktos jest facetem nie jade po nim,bardzo lubie plec przeciwna zreszta wole pracowac z facetami niz kobietami tak samo jest z przyjaznia :)

szukanie dziury ---> mężczyźni to gatunek wymierający, dlatego bronią się jak mogą :p najczęściej obrażając kobiety przez net.

Ale jak mi jaki gbur wmawia ze dziwne jest to ze interesuje sie bronia czy tez moja pasja sa samochody to szlag mnie trafia nie mowiac juz o tym ze spotkalam sie z takim przypadkiem ze ktos mi powiedzial ze nie jestem 100% kobieta z tej okazji ze mam dziwne zainteresowania .Idac takim tokiem myslenia tez moge powiedziec ze facet bedacy kucharzem z zawodu czy tez lubiacy gotowac tez nie jest 100% faceterm a limoza badz pedalem :)

Gość A co Cię do cholery
znowu napadło ? Przecież jutro sklepy nieczynne :O

Gość samapośródchłopów
Żeby sprawdzić jak są przewrażliwieni na punkcie swojej rzekomej wyższości nad nami kobietami panowie wystarczy w ich obecności opowiedzieć następujący dowcip: Pojedyncza komórka mózgowa błąka się po męskim mózgu ale przez kilka godzin żadnej innej nie spotyka. Krzyczy-jes tu kto, uuuuuuuuuuuuu? Cisza, W końcu spotyka inną, która na jej widok z pobłażniem mówi- Co ty tu głupia robisz? Przecież my wszystkie jesteśmy na dole!!!!!!!! Radzę spróbować, opowiedzieć i............ szybko uciekać!!!!!!!:):):):):):):)