Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaroniarka z szynką

KOT SZUKA MIŁOŚCI JAK JA

Polecane posty

może tu się nzajdzie?

Przestawiłyu mi się lutery. Wiesz, ja od dawna czdekam na miłość życia. Kiedyś kochałam , ale rto smutne

Gość bfa
Mnie to przyomina legendarny topik pt.:" Kot nie idzie swięcic koszyczka". Topik był zarąbisty!!!

kiedyś kochałam Władysława , nastawniczego na stacji PKP ,ale on powiedział ,że kocha tylko semafory :(

Gość bzykalas sie z facetem
przestan szukac a sama przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie .

Gość Idealistkaa z Anus
23:07 bfa Mnie to przyomina legendarny topik pt.:" Kot nie idzie swięcic koszyczka". Topik był zarąbisty!!! ja założyłem pierwowzór ale ktoś doniósł modkowi a potem pojawił się identyczny :o ten który znacie to plagiat🖐️

psa tulę do waginy :(

Dlaczego kroś się podkłąda pode mnie? To nie ja pisałam powyższe wypoiewdzi! Nie jesyeście życzliwi? Ja się pryszłam pozielić swoimi oczuciami, przykre, że kto ś to wykorzystuje ku swoim niemiłym celom!

Nie myślałam, że aż tak tłumnie przybędzicie. Nic chę pocieszenia, ja chcę wiedzieś, czy kiedś nadejdzie miłość, której szukam. Ale jak ją rozpoznać?

niewiele wymagam , może być nawet z garbem i nie mieć górnych jedynek ale żeby mnie kochał :)

Piszesz, jakby to była KATOWNIA, właśnie dlatego, że kafeteria - spoidzewasz się przyjaznych ludzi!

makaroniarka >>> nie szukaj jej...sama przyjdzie, kiedy bedziesz sie jej najmniej spodziewać apropo's, mnie rozwalil ten post z w/w tematu o kotach :D 12:07 moherowy beret jadzi Wiem, że to dziwne ale moje koty nie nie święcą koszyczków a tyle razy błagałam i prosłam i nic na roraty z lampionem chodzą ale koszyczka nie wezmą za nic w świecie

wulgarna 🖐️ :D... ...mam rozbudowaną wyobraznie, ale nijak nie moge sobie wyobrazić gromady kotow z lampionami kroczacymi srodkiem ulicy w kierunku kosciola :D :D

:D hehehe No to dziwne, naprawdę :D ''No i co tam ? Mój kot się spisał na medal - w sobotę ubrał swój garnitur i muszkę (godzinęw piątek prasowałam , bo ciągle mu było nie dość dobrze - a tu fałdka , a tam nierówno) i poszedł z koszyczkiem. Wiem , że doszedł , bo pytałam księdza - poświadczyl , że był w kościele i nawet z babami różaniec odmawiał przy bożym grobie. Za to wczoraj upił sie i spał cały dzień''

ławto sie mówi, kiedy ma się, kiedy się nie ma, sie płacze głównie

Gość bfa
A nie mówiłam,że super topik???? Siedzę na tej zapyziałej kafeterii 5 lat! Oj, znam ci ja parę świetnych kwiatków, niektóre sprzed kilku lat, ale do dzis pamietam. Tylko linków już nie znajde, bo niektóre usuniete przez moderację, a i niektórych tytułów nie pamiętam. Oj, były czasy....ale "to se ne vrati" jak mawiają Czesi. :D

idźcie dyskutować na innym topiku o swoich sentymentach, ja tu chcę w spookoju wysłuchać, co inni mają do powiedzenia na mój temat. To niegrzeczne, co robicvie, a pozatym nic z tego, co napisaliście nie jest śmieszne