Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgutka

co przedchwila powiedzial chlopak w you can dance

Polecane posty

Gość fgutka

ze ta laska sie pokladala ze smiechu

Gość noooooooooooooooooo

Gość proszeee
ten,ktory odpadl powiedzial mniej wiecej"mam kolczyk w jezyku i wlasnie w nocy Piróg mi go zakladal" czyli zasugerowal,ze cos tam ten tego z Michalem,bo sam jestgejem.No i to niby mialo byc takie smieszne

jak ten chlopak, ktory odpadl ma sugerowac, ze jest gejem skoro ma dziewczyne calkiem niezla zreszta :D

Gość proszeee
no ale to zasugerowal mowiac,ze "pirog zakladal mi ten kolczyk na jezyku". a co gej nie moze miec dziewczyny? kryja sie z tym,zboczone scierwa

Gość fgutka
no to nie wiem z czego ta laska tak sie polewala rany julek myslalam ze przegapilam cos epokowego

Gość ghgjyggyj
nieeee bo to bylo tak:

Gość ghgjyggyj
kinga powiedziala ze przynajmniej ma pamiatke po programie-kolczyk w jezyku, a lukasz odpowiedzial:

Gość ghgjyggyj
ze kolczyk mial juz przed programem i cos ze to nie tak ze pirog przyszedl w nocy i go przebil :D:D

Gość ghgjyggyj
dokladnie bylo to slowko "przebil" i moze to ja tak rozsmieszylo bo kaska od razu jakies skojarzenia:D hehe tez sie smialam

Gość przekłuł
a nie przebił

Gość ghgjyggyj
ale on powiedzial przebil (ale w kontekscie ze "to nie pirog w nocy przyszedl i mi przebil" bo mial kolczyk juz przed programem)

Gość ghgjyggyj
jak sie chcece klucic to obejrzymy w sobote powtorke:P

Gość mmmmmmmmggggg
DOKLADNIE to bylo tak, ze rusin powiedziala: przynajmniej zostanie ci po programie kolczyk w jezyku, a koles na to: ale ja kolczyk mialem juz wczesniej, przed porgramem, myslalas ze pirog przyszedl w nocy i mnie przekłuwal? i zaczeli lac. ok, moze i mozna bylo sie usmiechnac, ale laska zareagowala po prostu histerycznie, zeby odwrocic uwage od tego, ze odpadla, swoja, innych...ze tak naprawde nie jest jej wcale smutno, głupio, dziwnie itd ze 2x odpadła. i juz.

Gość mmmmmmmmggggg
...a co do "gejowskich" skojarzen, to w czasie programu jeszcze egurola rzucił, do ktoregos, ze michał cie polubi, czy bedzie zadwolony jak zepniesz pupke czy cos w tym stylu....i dobrze ,bo jak słysze texty typu z gówna piany sie nie ubije, to zastanawiam sie jak mozna byc takim chamem (oczywiscie na pokaz, bo wiadomo, ze robi to pod publicze zeby sie podkreowac na oryginalnego, ciętego itd :O:O:O

Gość ghgjyggyj
no niezly mu agustin zasunal tekst:P