Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona...*...*...*

mam bóle brzucha ,ale na górze...to żołądek ???proszę odp!!!

Polecane posty

ale czuje dziecko jak sie rusza właśnie góra,możę uciska...?.ale bierze mnie tez na wymioty... jestem w 30tyg..

proszę odp.:( martwię sie...a o lekarza teraz ciężko,a boli cały czas.

up up

oj ja tak mam od miesiacsa, mcica mi uciska zebra, brzuch u gory mam prawie w siniakach... lekarz tweirdzi ze to normalne...na usg wszytsko ok... moja mama tez miala straszny ucisk na zebra, ja wymiotowalam 3 razY...

Gość zaniepokojona ...*...*...*
u mnie bez zmian...martwię sie boli mnie co jakiś czas,na górze brzucha robi sie mi gorąco w środku...:( boje sie:(

zaniepokojona...*...*...* - nie marw sie ja tez to przerabialam po 30tc.Przeszlo:)

a nie boli Cię żołądek? ja miałam takie silne bóle żołądka, że aż mi słabo było...nic z domowej apteczki nie pomagało i wzywałam pogotowie lub na nie jechałam po zastrzyk rozkurczowy. Było to dość często. Pamiętaj, że ciąża uciska wszystkie organy i tak może też być. Daj znać co u Ciebie.

Witaj🌼 elisabetta_elisabetta wiesz ja właśnie tez tak myślę ale teraz jestem chora złapałam jakis wirus biorę antybiotyk ,i może to tez przyczyna mówiłam o tym lekarzowi ,mój mały sie tak bardzo wierci ,ze na 100% uciska mi żołądek ,nie wiem czy brakuje mu miejsca ,a może ma go za dużo..? ale nie jechałam na pogotowie ,bałam sie ze mnie połoza ,no chyba ze ból by był nie do wytrzymania i by sie nasilał.Na szczęście minęły ,ale coś czuje ze sie jeszcze odezwą...

hej nie chcę cię straszyc czy coś, bo każdy organizm jest inny ale ja w poprzedniej ciąży zgłosiłam się z bólem w okolicach żołądka na pogotowie i okazało się że to przedwczesne skurcze porodowe(to było po 30 tygodniu ale nie pamiętam który dokładnie), dostałam leki rozkurczowe i zostałam na obserwacji na kilka dni. Po wyjściu ze szpitala nadal przyjmowałam zapisane leki(chyba to był fenoterol)