Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xamarion

Jaki to jest nieśmaiły facet ?

Polecane posty

Gość xamarion

w towarzystwie bryluje, wszędzie mnie pełno gadam ze wszystkimi.....ale dziewczyn nie prosze do tańca bo obawiam się odmowy, tego, że im się niepodobam itd, na randki chociaż dużo mi się podoba też nie zaprosze, bo kiedyś pare mnie olało i mam uraz......więc tak naprawdę kim ja jestem ?

tchorzem ! :P to ze pare razy ktos cie olal nie znaczy ze masz chowac w sobie te komplexy i nigdy wiecej z nikim nie umowiec bo boisz sie odmowy! zyje sie raz,i nie zmarnuj tego...jedna ci odmowi to znajdzie sie nastepna .Kazdy ma inny gust i to ze jakiejs sie nie spodobales to nie znaczy ze wszystkim....

Gość dejot
mówią to kobiety które przez strach odmowy i upokorzenia nigdy nie robią pierwszego kroku nawet jakby sikały z miłości do kolesia....:DMądre to wy jesteście tylko w gębie! Pij więcej i chodź na imprezy z typowymi podrywaczami odrazu zobaczysz,że " Dupa pijana dupa sprzedana"

Zesmy sie nie zrozumieli czy o co chodzi ? :-0 Dlaczego jestem tylko mocna w gebie wedlug was? bo napisalam zeby koles sie nie przejmowal bo to ze jedna mu odmowila to nie znaczy ze kazda nastepna tak zrobi? bo nie rozumiem :-P

:D :D ale ja mowie zeby sie nie zamykal w sobie bo jakas tam mu odmowila!!!! to o niczym nie swiadczy kazdy ma inny gust i na pewno jest wiele dziewczyn ktorym sie podoba,niech strzeli setke na odwage i do dziela ! :P No fakt ja bym pierwsza do faceta nie zagadala i tu sie przyznaje :-0 przegralam zycie jestem mocna tylko w gebie :-0 :P