Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martaaa56

Biel i solka

Polecane posty

Witam ! Mam kilka pytan. 1. Czy ktoś uzywal jakis pasków wybielających? godnych wyróżnienia ? I czy na krzywych zebach tez da rade ? 2. solarium - co zr4obic aby bardziej opic twarz ? Mam tak ze chodze na 20 minut [slabe lozko] lub na 15 [p troche mocniejsze] ale kurde za cholerke nie moge zbytnio opalic twarzy co powinnam zrobic ? Ps. Prosze o sensowne wypowiedzi :) Pozdrawiam!

Gość Asik482
moze lampy te na twarz sa juz wyeksploatowane, tak czasem bywa ze wymieniaja wszystkie a tych nie, co do wybielania ja uzywalam zelu MySmile i nie widze zadnych efektow:/

Gość aleksandra aaaa
kup sobie jrem z maslem kakaowym. ladnie brazuje

Gość jas tosuje tego kremu
z maslem kakowym i nie widze efektow rzadnych:( a twarzy nie moge opalić nigdy ani na solarium ani na sloncu. rozmawialam z pania z solarium i stwierdzila ze mam po prostu na malo melaniny pod skora. Moze przyspieszacz pomoze? mi jedynie dziala samoopalacz albo krem brazujacy.

Gość Asik482
moze być i tak, bo 20 minut to naprawde duzo i az ciezko uwierzyc ze skora na twarzy ci sie nie opala. W takim razie dopomoz jej jakims kremikiem brazujacym, ja polecam olay total na noc brazujacy. taki sam sloiczek jak zwykly total ale nie bieska nakretka. Swietna konsystencja i zadnych smug.