Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CZY JA ROBIE COŚ NIE TAK

Dlaczego jego zazdrość tak mnie boli??

Polecane posty

Jestem ze swoim facetem w związku na odległość. Wszystko było ok. Do czasu. Mówił, że tęskni, pisał listy, że ciągle o mnie myśli... On nie był pewien czy ten związek przetrwa, udało mi się go przekonać, że warto spróbować. I nagle coś w nim pękło. Jest zazdrosny o to co robię, z kim robię... Często spotykam się z jego przyjacielem a on jest o to tak cholernie zazdrosny, że nawet nie próbuje tego przede mną ukryć. I za każdym razem chce mi się beczeć, bo go nie rozumiem:( kocham go, tylko on się dla mnie liczy ale jego zazdrość mnie wykańcza... ostatnio powiedział mi nawet, że ten związek nie ma sensu, że nie chce już dzwonić, pisać, że może lepiej będzie jak odezwie się jak wróci, za kilkanaście miesięcy... A wszystko przez jego kumpla:(:(:(:(

Gość ruiesaldkhfj
to po co sie spotykasz z jego kumplem? on juz ci nie wystarcza? :P

skarbie, on nie ma problemu z tym kumplem wydaje mi sie, ze to tylko wymowka

Gość iii...
candywoman jaka wymowka? dlaczego wogole spotykasz sie z jego przyjacielem przeciez jego to boli

Spotykam, bo go lubię, bo bardzo mi pomógł kiedy mój ukochany wyjechał. Rozmawiał, ze mną, słuchał, doradzał, prosił żebym się teraz nie wycofywała, że związek na odległość też ma szanse. Wiele mu zawdzięczam. Mamy wspólne hobby i z racji tego często sie widzimy. Ale to są zwykłe KOLEŻEŃSKIE spotkania. On od kilku lat jest związany z kobieta, ja kocham mojego... ale on tego nie kapuje. Nie miał żadnego problemu, wszystko było idealnie, póki nie zaczęłam mu opowiadać że byłam z jego kumplem tu czy tu... :( wiem że go to boli, ale co ja mado cholery zrobić?? zamknąć się w pokoju?? nigdzie nie wychodzić?? nie spotykać się z nikim i tylko czekać??

to jest dla niego wymówka, zeby zakończyć związek z autorką na kogoś przeciez trzeba zwalić winę, za to, że "nie wyszło":O

Gość i tu lezy problem
ze my kobiety mowimy swoim facetom wszystko a oni tylko to co chcemy uslyszec moj facet jak byl w pracy za granica dzwonil codziennie pisal kilka smsow dziennie pytal o kazdy moj krok z domu ja nie pytalam co robi.. myslalam ze skoro jest w pracy to nie musze go kontrolowac a potem po jego powrocie gdy zaczal opowiadac jak tam bylo to zastanawialam czy to ten sam facet ktory tak rzekomo tesknil...no comments

Gość iii...
ale dla niego moze byc podejrzane to ze czesto sie z nim spotykasz zreszta ja go rozumiem co to za schadzki wogole czy kobieta tego przyjaciela nie ma nic przeciwko waszym spotkanim/

Nie ma, bo wie, że łączy nas tylko wspólne hobby, zresztą często spotykamy się w 3... Nie wiem o co mu chodzi:(:( zawsze chciał żeby mi się z jego kumplem układało a teraz ma o to żal...

Gość iii...
powiedz jak ty bys sie czula gdyby on spotykal sie czesto z twoja przyjaciolka?

:( pewnie tez nie byłoby mi do śmiechu... ale on go zna od kilkunastu lat. Ufa mu jak bratu. A ja nie chcę go okłamywać. Mam ukrywać to co robię? z kim robie? myslałam że szczerość popłaca... gówno prawda:(