Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona babeczka

troche jestem przerazona po wczorajszej nocy

Polecane posty

Gość zmartwiona babeczka

wczoraj kochalam sie ze swoim facetem,nagle wszedl za gleboko i poczulam straszny bol.po wszystkim powiedzial,ze chyba dostalam okres.bylo sporo krwi.zabezpieczam sie tabletkami,dzis wzielam ostatnia w tym cyklu.okres,nie okres?krwawienie ustalo.wiec sie pytam,czy wam sie cos takiego zdarzylo?nawet nie mam czasu zeby do lekarza pojsc jak narazie:(

Gość zmartwiona babeczka
czy jest tu ginekolog na kafe?

Gość może coś Ci uszkodził
:(Tym bardziej,że bardzo Cię bolało:oNajlepiej idź do lekarza!!!

Gość zmartwiona babeczka
ale mam isc do lekarza?jestem doswiadczona w sprawach sexu i przenigdy nie bylam w takiej sytuacji,poczulam sie jak dziewica!

Gość nie wstydź się i idź
do lekarza.Powiedz mu wsyztsko co i jak było,nie ma sie czego bać,to moglo się zdarzyć każdemu,nawet tym doświadczonym osobom.

Gość albik
mozesz miec nadzerke, kiedy ja mialam podczas seksu krwawilam i bolalo :/ mialam usuwana zamrazana...musisz isc do lekarza

Gość zmartwiona babeczka
pojde jak tylko znajde czas..a czy nadzerka ma jakies inne objawy oprocz krwawienia?dodam,ze to nie bylo jakos u wejscia pochwy tylko glebiej

Gość agatka8777
nadzerka to krwawienie po stosunku i bol brzucha oraz krzyza. powoduje tez krwawienie w srodku cyklu oraz mocniejsze miesiaczki. ginekolog latwo to sprawdzi badaniem z wziewnikiem

Gość he he he
a może byłaś dziewicą :D

Gość sufrinia nastoletnia
ja mam podobny problem, mam 17 lat , kilka tygodni temu uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, balam sie ze wpadłam i nadal sie boje , wiec zaczełam robic testy , pierwszy test zrobiłam 7 dni po tym pettingu , nastepny w dniu spodziewanej @ , nastepny test 3 dni po terminie @ nastepny 10 dni po terminie , i nastepny za tydzien , i tak co kilka dni , ZROBIŁAM 7 TESTÓW CIAZOWYCH, wszystkie robilam odrazu rano po wstaniu z łozka . a ponadto boje sie ze zaszlam w ciaze , boje sie bardzo , chlopak ten zostawil mnie i wyjechał na stałe (polecial do kanady) zmienił numer , nie mam z nim zadnego kontaktu, :( tesknie za nim , on ze mna zerwal , powiedzial ze niechce byc juz ze mna...:( mam wszystkie objawy ciazowe , bóle kregosłupa żoładka itd... niewiem co mam robic..:) testy wyszły negatywne wszystkie

Gość Olalaa
sufrinia nastoletnia A dostałaś okres?? Normalnie??

olala tak , od czasu tego petingu mialam okresy 2 , prawidlowo w terminie

ja mam podobny problem, mam 17 lat , kilka tygodni temu uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, balam sie ze wpadłam i nadal sie boje , wiec zaczełam robic testy , pierwszy test zrobiłam 7 dni po tym pettingu , nastepny w dniu spodziewanej @ , nastepny test 3 dni po terminie @ nastepny 10 dni po terminie , i nastepny za tydzien , i tak co kilka dni , ZROBIŁAM 7 TESTÓW CIAZOWYCH, wszystkie robilam odrazu rano po wstaniu z łozka . a ponadto boje sie ze zaszlam w ciaze , boje sie bardzo , chlopak ten zostawil mnie i wyjechał na stałe (polecial do kanady) zmienił numer , nie mam z nim zadnego kontaktu, :( tesknie za nim , on ze mna zerwal , powiedzial ze niechce byc juz ze mna...:( mam wszystkie objawy ciazowe , bóle kregosłupa żoładka itd... niewiem co mam robic..:( :(

Gość Olalaa
sufrinia nastoletnia No to nie ma możliwości że jesteś w ciąży!

Gość Olalaa
Skoro dostałaś okres to dlaczego się nadal boisz??

olalaa ---> oby bylo tak jak mówisz ale niepokoi mnie fakt ze mozna miec okres i byc w ciazy

Gość Siup jup jupi jupi jee
Tak można mieć okres ona ma racje ja byłam w ciąży z i nawet nie wiedziałam !! Okres było normalnie zero zmian :( Do ginekologa nie chodziłam bo miałam wtedy nie całe 17 lat Tylko tyle że więcej jadłam a brzuszek rósł... Myślałam że od jedzienia i nie przejmowałam sie Było ciężko ale teraz mam ładnego 2 letniego synka :):):):):)

no to teraz jeszcze bardziej jestem zalamana

chyba se zycie odbiore