Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta....26

a ja mam jutro spotkanie!!!!!

Polecane posty

Gość takakarolinka
ja tez poznalam swojego faceta w sieci. od 4 miesiecy jestesmy malzenstwem :) poznawanie sie przez siec ma swoje dobre strony bo najpierw poznaje sie wnetrze czlowieka a potem jego opakowanie, chociaz sa wyjatki od reguly i nie wszyscy potrafia byc szczerzy i udaja kogos kim nie sa. ale czas weryfikuje takich ludzi. zycze powodzenia, bez wzgledu jak rozwinie sie Wasza znajomosc :)

Gość i tak mnie nie przekonacie
:P:P:P Net odpada

Gość Ja też poznałam
mojego mężzczynę w sieci :) W tym roku 6 rocznica ślubu :) 8 lat juz się znamy :P

Gość A ja powiem....
no nie wiem. ja tez poznałam kilku panów w sieci ale nic z tego nie wyszło. Już mi sie odechciało randkowania.

Gość takakarolinka
a gdzie go dokladnie znalazlas? na ktorym forum?

Gość edyta....26
na żadnym forum, w innym miejscu :)

Gość przyglądam sie Edytko
edytko jakos markotna jesteś! Ja po takim pierwszym spotkaniu w realu - udanym - skakałabym pod sufit i wszystkim o tym opowiadała. A Ty milczysz po założeniu tego tematu. Coś jednak jest nie tak.....

Gość edyta....26
Ale ja opowiadam!! Zdalam dziś dokladne relacje mamie i przyjaciółce, oczywiscie że jestem podekscytowana. Jednak wczesniej miałam dość burzliwy związek i teraz trochę trudno mi ufać facetom... Nie wiem czy on był szczery, to że spotkanie było tak udane o niczym NA RAZIE nie świadczy. Jestem ostrożna po prostu. Zobaczymy czy dziś zadzwoni, jak będzie się zachowywał, czy będzie chciał spotkać się znowu , itd

edytko , czy zauważyłaś, ze mówiłaś o tym przyjaciółce i MAMIE ale nie ojcu? Czy to czasem brak dobrej relacji z ojcem jest przyczyną Twoich mało udanych związków?

Gość normalnie tak robię faceci
no to jest dobrze, facet przejechał kawał Polski a ponieważ nie bzyknął to przynajmniej skorzystał z kilkugodzinnego pieszczenia i całowania. Jakąś rekompensatę dostał. A teraz ją oleje....

Gość edyta....26
Czyli wg Ciebie wyłącznie osoby które zwiążą się z pierwszym w życiu partnerem, wyjdą za niego - mają dobre kontakty z ojcem? Daj spokój. Prawie każdy ma za sobą nieudany związek i to nie jest żaden wyznacznik kontaktów z ojcem. PS : Moje są dobre, siedział przy tym jak opowiadałam mamie .

co ma pierwszy w zyciu partner do relacji z ojcem. Ja po prostu czytam co napisałaś, wyciągam wnioski z wypowiedzi. Nie znam Cię, ale widzę, że ojciec jest dodatkiem w Twoim domu. Siedzi obok mamy i słucha a Ty się dzielisz informacją z nami, ze powiedziałaś mamie i przyjaciółce. Wiesz często takie małe potknięcia dużo świadczą! Jestem pewna, ze mama gra pierwszoplanową rolę w Twoim domu. Dlatego masz takie a nie inne nastawienie do facetów.

Gość ale skad wziac
ale bzdury piszesz. czesto kobiety ktore maja bardzo dobre relacje z ojcem nie moga sie odnalesc w zadnym zwiazku bo szukaja kogos kto bedzie podobny do ich idealnego tatusia

Gość oczywiscie ze bzdury
bawisz się w domorosłego psychologa żenada

ale skad wziac dziękuję za dogłębną recenzję i ... kulturalną.

nie jestem domorosły. pomyłka. Ale jak wam tak dobrze z tym to zyjcie i miejcie problemy w życiu.

Gość oczywiscie ze bzdury
wiekszosc ludzi ma lepszy kontakt z mama, w takim razie prawie wszyscy mają kiepskie kontakty z ojcami co za bujdy

Gość dajcie jej spokoj
ojej..dajcie jej spokoj! Dyskusja jest na temat faceta poznanego w sieci a nie o jej ojcu. w wiekszosci polskich domow kobieta rzadzi, no i co z tego???

Gość dajcie jej spokoj
pozatym ja tez o sprawach damsko meskich wole pogadac z mama a nie z tat a...ktory pozniej i tak wszystkiego dowiaduje sie od mojej mamy. czepiacie się! pozatym relacje z ojcem maja wpływac na to czy jest udany zwiazek z meczyzną?? GŁUPOTA !!!

Gość autorko i co jak
rozwija sie wasza znajomosc???

Gość odwal sie od niego
to mój facet !! zanim zaczniesz pchać sie w romans dobrze sprawdz czy facet jest wolny !! a szczególnie jeśli jest poznany w sieci i nie mieszka na sasiedniej ulicy !!!

Gość edyta....26
nasza znajomosc kwitnie :) wczoraj przegadalismy doslownie cały dzien przez telefon, z małymi przerwami na posiłki (szok) planujemy spędzic caly kolejny weekend i kolejny też... mamy juz plany wyjazdu na czerwiec.... a dzis odezwał się mój ex, ktory bardzo mnie skrzywdził i który nie wie że jestem teraz znowu szczęśliwa.... nawet mu nie odpisałam. Zyję moją nową znajomością :)

Gość a powiedz mi na jakie tematy
rozmawiacie? pytam z ciekawosci bo zaczynam znajomosc taka netowa na poczatek i za bardzo nie wiem o czym mozna rozmawiac

fajnie że Ci tak dobrze, ale moim zdaniem jak na znajomość jak do tej pory internetowa to za daleko zaszło.

Gość a powiedz mi na jakie tematy
no przeciez dziewczyna pisze ze bylo juz spotkanie

Gość taaaa jaaaasne
po jednym spotkaniu już mają plany hehe dobre przeleci cie dziewczyno i już nie bedzie mial planów , przynajmniej zwiazanych z tobą a ty zalożysz temat ---- czemu on sie nie odzywa jakie te baby naiwne