Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nata15

Moja Twarz!!! / POMOCY!!!! BŁAGAM!!

Polecane posty

Gość z apteczki babuni
i pewnej Pani dermatolog, Przymywaj twarz przegotowaną wodą z dodatkiem płatków owsianych. Wiem ze to kłopotliwe ale cholernie skuteczne. Wogóle nie używaj wody z kranu. Zalewaj płatki przegotowaną wodą i tym myj twarz. Do skutku. Z czasem się przyzwyczasz. Powodzenia. Mi kiedys bardzo pomogło.

Gość
Nata kochanie naturalny rumieniec a czerwone policzki to jest całkowicie co innego .Ja mam naturalne rumieńce świadczy to o mocnym i zdrowym sercu. Żeby zlikwidować Twoja dolegliwość to jest to troszke skomplikowane mowie od razu, ze zadne masci ,super kremy ,tabletki cud nie pomogą :D :D Pan dermatolog te CI na to nic nie poradzi :) :)

Gość dndrus495
witam ,no rzeczywiście można powiedzieć ,ze leki ,kremy to kropla w morzu potrzeb. Pare dni temu byłem u dermatologa i jest na tą dolegliwość sposób ( laserowe zamykanie naczynek ) jeden zabiek to koszt 200-250zł. zależy od gabinetu ,a są potrzebne gdzieś 4 zabiegi ,zależy to od organizmu zabiegi mogą dojść do 7-8 i jeszcze jedena przeszkoda zabiegi te wykonuje się tylko w okresie jesienno-zimowym. Oprucz tego narazie stosuje krem Iwostin Capillin SPF 15 i tabletki Vitaminum PP i Rutinacea i tak iest spoko ,ale jak tu na dwór wyskoczyć gdy jest tak ciepło?! zaraz twarz robi się czerwona :( może ma ktoś jakąś domową metodę ?