Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nata15

Moja Twarz!!! / POMOCY!!!! BŁAGAM!!

Polecane posty

Gość nata15

Mam straszne problemy z twarzą...:( Nie mam trądziku, pryszczy itp. Moim kłopotem jest m.in. rumień. Gdy umyję twarz robię się czerwona, wyskakują mi plamy, piecze mnie skóra i dostaję wysypki.:( Może to uczulenie na wodę??? Stosuję różne kremy, żele do mycia twarzy i inne tego typu kosmetyki. Pomimo tego staję się czerwona w najmniej odpowiednim momencie... Nie wiem co robić.. czym przemywać twarz??? co na rumień??? POMOCY :O proszę.. pomóżcie mi :(

Gość czy ktoś może mi odpowiedzieć
mam to samo.... i do tego jak jest ciepło to się robie czerwona i jak zimno też..i w ogóle burak ze mnie

Gość nata15
wiem co czujesz.. :O ja jestem przez to załamana :( ale teraz bardziej mi chodzi o to, aby ktoś mi powiedział co mam stosować:(

Gość czy ktoś może mi odpowiedzieć
ja sama nie wiem...może taka twoja uroda.. a wyprubowywałaś już nivea visarze yong?

Gość nata15
szczerze mówiąc nie.. a Ty???

Gość nata15
bo ja już tyle kosmetyków używałam i tego wszystkiego, że już nie wiem... a mam dopiero 15 lat :O nie chcę mieć całego życia przez tą twarz zwalonego :O

Gość nata15
nie

Gość nata15
chciałam zapytać czy ktoś inny też to ma :O

do autorki -> po twoim nicku wnioskuję, że masz 15 lat, więc może nie wiesz, ale wydaje mi się, że przede wszystkim masz wrażliwą cerę i powinnaś używać kosmetyków do cery wrażliwej a byłaś może u kosmetyczki albo u dermatologa?

Gość lala.barbie
j tez tak mialam ale przeszlo i jest spoko. kiedys bylo strasznie. mialam taaakie plamy jakby ktos na mnie kwas wylal

Gość nata15
nie byłam :O

Gość nata15
do lalabarbie: samo Ci przeszło???

Gość lala.barbie
zaczelo sie w liceum. najgorzej bylo w zime, kiedy wychodzilam na zaewnatrz, albo do budynku. zawsze nakladalam grubo krem nivea i z czasem przeszlo

Gość nata15
aha. dzięki za odpowiedź..:)

nata15, nie ma się czego wstydzić wizyty u dermatologa:) rozumiem twój młody wiek, ale wierz mi taka wizyta to nic strasznego:)czasem stosując samemu nieodpowiednie kosmetyki można sobie jeszcze bardziej zaszkodzić

Gość nata15
zna ktoś może jakieś inne wypróbowane sposoby????

Gość nata15
alabama_36 wiem:) właśnie chcę się niedługo wybrać :)

Gość nata15
znacie może jeszcze inne sposoby??? :O plisssssss

Gość nata15
Ma ktoś jakieś porady???

Gość nata15
:(

Gość kasia0009
Tez tak mam.Nie jestem pewna, czy to to samo chorobsko, ale objawy identyczne. Musisz bardzo uwazac na swoja buzke. Nie eksperymentuj z kremami. Kup sobie zel do mycia twarzy do cery bardzo wrazliwej i jakis dobry bezzapachowy krem nawilzajacy.Im mniej skladnikow w obu z tych produktow tym lepiej. Nie pij kawy, herbaty( o alkoholu nie wspomne;)), nie pal, zdrowo sie odzywiaj-duzo warzyw i owocow. Unikaj tlustych, niezdrowych, przetworzonych produktow. Jezeli nie jest to alergia-a to musi stwierdzic lekarz-to niestety taka juz twoja uroda. Widocznie masz bardzo cienki naskorek, wiec stad ta nadwrazliwosc na wszystko. Idz czym predzej do dermatologa, bo sama sobie nie pomozesz, a mozesz tylko zaszkodzic!

Gość ja tak miałam
jak miałam 10-17 lat. póżniej przeszło samo. nie dość, że chodziłam z rumiencami jak ruska babuszka to jeszcze pełno podskórnych krostek miałam. nic nie działało, przeszło samo. moge wam jedynie polecic aby nie uzywac tych wszystkich sztucznych, nafaszerowanych złymi i szkodliwymi składnikami kosmetyków. kupcie sobie cos naturalnego do mycia. jakis naturalny krem i zamiast toniku hydrolat i napewno bedzie lepiej.

Gość nata15
dzięki :)

Gość nata15
macie jakieś metody czy coś???

Gość nata15
pomóżcie mi:(((((((

Gość dziewczyny zawsz każda z nas
używaj kosmetyków do cery naczynkowej...

Gość muszyniankaa24
tez tak mam i mialam tylko ze u mnie zamiast znikanc to objawy jakby troszke sie pogorszyly. ale od kad zmienilam wode, uzywam niedrogeryjnych kremow skora jest w miare ok

witam, od tygodnia stosuje dwa razy dziennie krem IWOSTIN CAPILLIN SPF 15 , bo mam problem z (wypiekami babuni) czyli na dworze masakra zaraz mam takie czerwone plamy na policzkach ,że nie mam pytań i jak tu między ludzi? pomocy! może ktoś używa tego kremu?

witam, od tygodnia stosuje dwa razy dziennie krem IWOSTIN CAPILLIN SPF 15 , bo mam problem z (wypiekami babuni) czyli na dworze masakra zaraz mam takie czerwone plamy na policzkach ,że nie mam pytań i jak tu między ludzi? pomocy! może ktoś używa tego kremu?