Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanet69ka

Ból na początku stosunku

Polecane posty

Gość zanet69ka

Witam, seks uprawiam od pol roku i po ok 3 miesiącach zaczelam odczuwac potworny bol gdy moj facet we mnie wchodzil, tylko na poczatku. Bardzo mnie to dziwi i martwi jednoczesnie. Chcialabym tez zaznaczyc ze wlasnie po 3 miesiecach wspolzycia zaczelam brac tabletki, pozniej mialam plamienia wiec przez jakis czas nie kochalam sie z miom facetem. Boje sie ze to od tabletek odczuwam te bole. Wczesniej tak nie bylo jak uzywalismy prezerwatywy. Uzywam tabletek novynette. Prosze o rade!! Pozdrawiam was dziewczyny :*

Gość joljolojolo
moze to byc nadzerka

Gość a może to suchość
i Cię obciera? potem jak się podniecisz wydziela się śluz i przestaje boleć?

Gość zanet69ka
Mam nadzerkę, ale dopiero po ok 3 miesiącach wspołzycia tak sie zaczęło, hihi mysle ze to nie suchosc bo jestem NAPRAWDE mokra przed wprowadzeniem czlonka... A tabletki?? Pytal;am sie gina ale on stwierdzil ze to napewno nie do tabletek.

Gość zanet69ka
boli glebiej...

Gość bonnie_j
Może to po prostu wina pozycji. Ja czasami jak robie to z chłopakiem na pieska to odczuwam straszny ból. Bo on sie jakoś źle ustawia. Wystarczy odpowiednio sie ustawić i jest dobrze :]

Gość zanet69ka
hmmm mysle ze nie bo jak on wchodzi we mnie gdy jestesmy w pozyjcji misjonarskiej, lub ja na nim albo od tylu to zaswsez mnie boli, dwa razy gdy wchodzil we mnie calkiem inaczej czyli bylismy do siebie odwroceni twarzami i lezelismy na boku, taka inna odmiana lyzeczek:P to mnie wcale nie bolalo bo nie wchodzil we mnie na poczatku tak gleboko a pozniej jak zmienilismy pozycje na np misjonarska to juz mnie nie bolalo, zakrecone to i dziwne. ale naprawde brakuje mi tych czasów (hihi jak to brzmi) jka on wchodzil we mnie i czulam ta bliskosc i cieszylam sie tym,a teraz to czuje bol i chce jak najszybciej zeby przestalo bolec, pozniej jest super:)

wiesz co powiedz Ci ze na poczatku gdy zaczelam wspolzyc, tez mialam takie motywy :) a nagle w jakiejsc pozycji gdy moj partner wchodzil we mnie gleboko, to nieoczekiwanie strasznie bolalo mnie w srodku, nie jestes jeszcze "rozciagnieta" :) spoko wszystko okey, zrezygnujcie, na chwile z glebokiej penetracji- bo i tak Cie boli, a potem stopniowo wprowadzajcie, wszytsko jest z Toba ok i to nie od tabletek- bralam rowniez wtedy :) wiec masz prawdziwy z zycia wziety przyklad ;)

a dodam ze do dzis jest swietnie i minely dolegliwosci "poczatkowania" ;)

Gość zanet69ka
no ale wlasnie to zaczelo sie 3 miesiace od zaczęcia wspozycia, jak by to byly pierwsze razy to ok ale po jakims czasie... ??

tak, dokladnie, ja tez mialam taki motyw i wszytsko jakos samo sie unormowalo- wiem, ze dziwne, tez dla mnietakie bylo, no ale juz taka natura :)

Gość zanet69ka
Dziekuje bardzo za inf, moze pojde do gin, ale i tak mam zamiar cieszyc sie seksem:P Pozdrawiam:*