Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naananananaje

czy mozliwe jest zeby z luznego zwiazku wyszlo potem cos stalego?

Polecane posty

Gość naananananaje

mam takie pytanko bo widze ze wiele tu piszecie ostatnio o luznych zwiazkach: czy mozliwe jest zeby z czegos bez zobowiazan narodzilo sie cos stalego? znacie takie historie? jesli tak to piszcie :) jesli nie to tez piszcie bo jestem ciekawa Waszego zdanka ;)

Gość tylko pogratulowac...
oczywiscie, ze mozliwe, ale to raczej rzadkosc... :o

tez mi sie wydaje ze to rzadkosc bo zwykle by cos takiego sie zrobilo to jednak trzeba czasu a malo kto wytrzymuje w luznym zwiazku dlugo, bo jednak predzej czy pozniej jedna czy druga strona sie zakocha i moga byc problemy. poza tym zalezy co oznacza "luzny zwiazek"

Gość naananananaje
ehhh nie wiadomo jak to jest. ja slyszlaam od kogos ze ludzie byli w luznym zwiazku przez 7 lat a potem pobrali sie ale nie wiem czy to prawda.

ja bym chciala zeby mojej kumpeli wuszlo cos z luznego zwiazku, jesty w nim juz rok. ale skoro sie widuja raz na 2-3 miesiace to bo ja wiem czy cos wyjdzie? czasem Agata ma juz dosc, ale czasem jej sie wydaje ze wszystko idzie ku dobremu.

Gość Agata glupia

Gość blehhhhhhhh
możliwe tylko musisz węgiel zażywać i dużo gorzkiej czekolady jeśc :classic_cool:

Gość sasetka. . .
jasne,ze mozliwe. jak sie dwoje ludzi lepiej pozna,przywiaze do siebie,odkryje tez intelektualna spojnosc,poczuje ze cos z tego moze byc wiecej.... wszystko jest mozliwe :-)

Gość naananananaje
no niby tak ale jak sie ludzie boja rutyny i po to robia wolny zwiazek by jej nie bylo i dosc rzadko sie widuja to jak maja sie poznac? i co jesli Cie ciagnie do tej drugiej osoby ale ten strach przed rutyna oslabia te uczucia?

Gość podajcie i mnie
dlaczego ciągle zakładasz te topiki, o lużnych związkach? daj se luzu, jak facet nie chce to nic z tego nie wyjdzie i o czym ta mowa:P