Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna_

Co robic, gdy facet ma za duzego

Polecane posty

Gość co tygłupia babo gadasz
jak sobie facet nie zarucha po same jaja, to na chuuj mu taka baba, niestety pozostaje mutantowi tylko krowa

Gość powiem krótko//..//
SweetGirl Pierdolisz :O Może sobie dogadzać ręką ale chyba nie o to chodzi :O on w końcu zatęskni za takim zbliżeniem jakiego by chciał i znajdzie taka kobiet która nie będzie krzyczała ajjj boli będzie krzyczała z rozkoszy!!!!! I myślisz że co facet wtedy zrobi???

Gość jako facet..
Moje małżeństwo też rozpadło się przez sex, powód nie identyczny ale żona po jakimś czasie zaczęła unikać sexu a potem widziałem że ją ten obowiązek męczył i tak jak ktoś napisał staliśmy sie dla siebie nie mili na co dzień i nastał dzień w którym powiedzieliśmy sobie że nie ma sie co tak dalej męczyć. Wiesz co to był jeden z szczęśliwszych dni w moim życiu, poczułem wielką ulgę. A teraz po 2 latach jestem z kobietą z którą jesteśmy świetnie dopasowani i nigdy nie byłem taki szczęśliwy.

Gość belfi
Ja mam dużego /20cm/ i gdy jestem z kobietą postępuję bardzo delikatnie i powoli, gra wstępna ma duże znaczenie. Partnerki wychodziły z alkowy zadowolone-wszystko w tym temacie da się dopasować, chyba, że mamy doczynienia z anomaliami i patologią ale to jest margines

Gość to ja jestem większy
belfi (belfi666@o2.pl) Jaki margines???? budowa jest budową ty masz 20, ja mam więcej a kobiety też nie są takie same i ja nie za wszystkimi mogłem być i nie pomagały pieszczoty kremy nic !!! Najgorzej jak ten wielki trafi na tą malutka :O po wielkich wysiłkach z mojej i jej strony mogłem w nią wejść do połowy :O i też ja to bolało, zaznaczam że nie jestem jakimś napalonym małolatem czy brutalem.... Z jedną dziewczyną byłem 2.5 roku i rozstaliśmy się właśnie z tego powodu-tylko z tego powodu. To ona odeszła bo nie mogła już tego znieść choć i mi nie było łatwo :O Teraz z żoną jestem już 6 lat i sex sprawia nam ogromną frajdę

Gość odejść zanim...
się znienawidzicie :(( nic się nie da zrobić ja myślałam ze to pokonamy że sex nie jest ważniejszy od miłości ale po 4.5 roku on sobie znalazł taką która mu bardziej "pasuje" :((

Nie trywializujcie tego problemu. To JEST problem, zwłaszcza, gdy facet \"solidnie zbudowany\" ma drobniutką partnerkę. Oglądałam jakiś czas temu na Discovery program o operacjach plastycznych i tam padło też pytanie do chirurga, czy często faceci chcą sobie chirurgicznie powiększać penisa. On odrzekł, że nie spotkał jeszcze nikogo takiego, za to co jakiś czas odbiera zapytania odwrotne :o myślę, że jeżeli tak mówił wzięty chirurg, to musi tak być...