Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijnfgghh

BŁAGAM POMÓZCIE MI !BOLI MNIE Z PRAWEJ STRONY NA WYSOKOSCI PĘPKA!

Polecane posty

Gość kijnfgghh

wiem ze poznizej jest taki podobny watek ale ja mam inaczej bo mnie boli tylko z prawej strony :(czasem mnie tak pobolewa i boje sie ze to wyrostek :(nigd nie boli mocno ale często pobolewa..

Gość ach te włosy
to chyba proste-czas odwiedzić lekarza,on napewno pomoże

Gość kijnfgghh
wiem ze czas na lekarza ale jak myslicie co to za narząd tam jest ?:(

Gość jelito

Gość ach te włosy
nie mam pojęcia ale może to wątroba bo wyrostek to wydaje mi się że jest z lewej strony i chyba poniżej dolnej częsci brzucha

Gość roseoma
wyrostek idiotko.

Gość Ana Banana
tam sa jelita ale nie sugeruj sie tym bo bol czesto moze promieniowac i w rzeczywistosci to wcale moga nie byc jelita. Od keidy tak masz, jak intensywny jest ten bol i jakie sa symptomy towarzyszace?

Gość ach te włosy
wyrostek jest jednak z prawej strony

Gość opissss
polozsie napodlodze. podnos po kolei jedna noge, pozniej druga - powoli jesli to wyrostek bol sie natezy

Gość opissss
wyrostek JEST z prawej strony

Gość kijnfgghh
zadnych symtomów towarzyszących nie mam :( tylko po jedzeniu to jest raczej i nie boli tak żeby byl silny ból :(od roku tak często czuje takie poboloewania ale są bardzo krótkie :(

Gość opissss
moze byc podraznoony wyrostek albo jajnik go to lekarz

wyrostek jest zdecydowanie z prawej strony...cechą charakterystyczną zapalenia wyrostka jest ból nie przy uciskaniu ale przy zwalnianiu ucisku...czyli jak naciskasz to nie boli nic dopiero jak puszczasz boli bardzo...a jak Cię tylko pobolewa i to najczęściej po jedzeniu myślę, że to raczej wątroba :)...

Gość Ana Banana
wyrostek latwo sprawdzic - wystarczy podskoczyc pare razy - to dziala! jesli to zapalenia wyrostka, nie bedziesz a stanie podskoczyc. watroba nie boli. Moze bolec tylko kapsula ja otaczajaca (bo jest unerwiona). Najczesciej w tamtych okolicach boli woreczek zolciowy. Od jak dawna masz ta przypadlosc? Jezeli zawsze Ciebie pobolewa w tym samym miejscu i tylko po jedzeniu, moze po prsotu juz tak masz. Moze wypelniony zoladek uciska jakis nerw. Moga to byc jednak przyczyny chorobowe takze. Odkad zaczelas odczuwac ten bol, czy jest on zawsze taki sam w nasileniu, czy czasem mniejszy czasem wiekszy, czy jednak coraz mocniejszy bol ? Za ile czasu ustepuje?

Gość ból ustepuje tak
za 3 minuty albo krócej ..zawsze w tym samym nasieleniu prawie ..pewno to wyrostek bo ból ten jest zaraz koło pępka z prawej strony :(

Gość ZKS
Witam proszę was pomożcie... Boli mnie brzuch po lewej stronie dokładnie 2 cm po lewej od pępka.. boli mnie rzadko ale boli.. USG nic nie wykazało... Gram w piłke dużo ćwiczę.. dobrze się odrzywiam nie mam nadwagi.. mam słabość do słodyczy jak kazdy ale za to 5 treningów tygodniowo! co to mozę być jaki narzad sie tam znajduje proszę pomożcie:(