Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie mieszkacie- ale prawde

Gdzie mieszkacie- ale prawde

Polecane posty

Bywa okrutna... Ale najbardziej wkurza mnie jeden fakt... Jest chłopak, który dałby się dla mnie pokroić... zawsze jest przy mnie i mówi, że mógłby się ze mną ożenić już zaraz teraz... I jest naprawdę świetnym kolesiem i wiem, że byłoby mi z nim naprawdę super... Ale cholera... czemu my zawsze kochamy tych, dla których nie istniejemy... a Tymi, którzy kochają nas nie jesteśmy zainteresowani...? :o

Gość ja w GB

Nie wiem dlaczego tak jest, ale fakt, że często właśnie tak się dzieje. Po prostu serca nie oszukasz i jak już pokochasz, to ... Resztę dopowiedz sobie sama.

Hehe, daleko Ci do tego. Ja to dopiero zamulam na moim topiku :).

Oj zdziwiłbyś się... Może tak Ci się tylko wydaje, że nie zamulam, ale ja też mało mówię... raczej wszystko duszę w sobie. Zresztą gdybyś mnie znał osobiście to nigdy byś nie pomyślał, że jest mi w życiu troszkę źle... Jak to się mówi "na ustach uśmiech a w sercu ból"...

No, po mnie akurat ostatnio widać, że jest mi źle, ale nikt nie wie jak bardzo. Może poza tą osobą. Też nie rozmawiam o sobie i jestem skryty jak cholera.

Etincelle de nuit no to witam w klubie... Brzydal... aaaaaa niech to szlag. Ja się raz w życiu przed kimś otworzyłam na maxa i oberwałam za to nieziemsko... Nigdy więcej... :o

Ja się otworzyłem też po raz pierwszy przed osobą, którą kocham. Dałem jej nawet linka do mojego tematu w pewnym momencie (co nie było najmądrzejszą rzeczą, ale w sumie nie żałuję). Tak więc otworzyłem się dosyć mocno, nikt nie wie więcej na mój temat, niż Ona. Tylko, że wszystko się skończyło na tym, że już wiem, że mnie nie pokocha, bo kocha innego.

Tych samych słów użyłem w pierwszym poście jaki napisałem na kafe :).

"Złamane serce, historia stara jak świat, przerabiana przez miliony kobiet i mężczyzn." Dokładnie tak :).

Heheh! Jutro poszukam tego topiku, bo dzisiaj już nie mam siły. ;)

Brzydal nie ma szans na miłość tak samo jak ja :-( z tym że ja kiedyś kochałem (bez wzajemności) a teraz to już nie wiem co to jest miłość kompletnie wygasła :-(

O looool. Gdzieś widziałam ten temat, ale nie weszłam, bo nie jestem dobra w takim doradzaniu. :) Dzięki za linka. :) "miło się rozmawiało" mam rozumieć, że już uciekasz? :p

aaa z Bielska Białej byłem tam jakiś czas temu mają tam fajną kolejkę linową Szyndzielnię czy jak to się tam nazywa :-P

Nie Stańczyku, jestem z Polski. :p Brzydalku- ja jeszcze chwilę zostanę. :) Jakoś nie chce mi się specjalnie spać, mimo że zmęczona naprawdę jestem. :)

No widzisz... Ja chyba jeszcze na Szyndzielni nie byłam. :p