Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

javaneska

nie wszystko odkryte

Polecane posty

czy podnieca Was sex w staniku? szczególnie gdy kobieta ma pełne piersi, widzicie ale nie mozecie dotknąc ani zobaczyć do końca

Gość Nastolatka___
Ja lubie pełne, koronkowe staniki ;>

ja też uwielbiam kochać sie w bieliźnie, np w pończochach i siateczkowym staniku

ooo, zeby tylko w staniku, w spodnicy na jezdzca, to jest cos... a najlepiej przed tym minetka, az sie napalony robie :]

Gość Nastolatka___
mój facet uwielbia podarte kabaretki i czarno - czerwoną koronkową bielizne - nie ściąga jej - piersi wyciąga górą a stringi odchyla. Ja też to uwielbiam :D

w spódnicy też uwielbiam, szczególnie w windzie jadąc na 38 pietro;)

javaneska, niestety nie mieszkam w Warszawie, musi mi stykac mniej pieter ;]

Poza warszawa nie ma 38 pieter. No chyba, ze nie w Polsce ;]

he he dobrze kombinujesz ale wracając do tematu to jakie ciuszki cię podniecają? zakładam że jestes facetem jesli chodzi o mnie to lubię u mezczyzn obcisłe bokserki czarne lub białe

Gość tylko czarne
czarne bokserki

Gość Nastolatka___
u faceta zajebisty jest garnitur... xD

oj tak taki dopasowany i koniecznie ciemno szary a zwracacie uwagę na buty?

inne bokserki, jak obcisle czarne sie u mnie zdarzaja prawie wcale :] a co mnie kreci? ponczochy, rajstopy, spodnice, bielizna koronkowa, oj koronkowa - stringom mowie nie :] jak juz pisalem najbardziej lubie buszowac dziewczynie pod spodnica(jak nie ma bielizny to juz w ogole :] ) czarne kamizelki podkreslajace figure tez sa pycha ;) raz widzialem dziewczyne w gorsecie i nie moglem sie na nia przestac gapic, oj nie moglem, nie moglem...

ja latem nie nosze majtek, zakładam jeansy szczególnie na wakacjach bez majtek, w spodnicy jeszcze się nie odwazyłam, ale mamy w firmie taka laske co chodzi bez w spodnicy, eh odwazna

Gość Nastolatka___
buty tak muszą być wypastowane bo inaczej psują efekt... garnitur wole czarny i czerwony, lekko poluzowany krawat xDDD o gorsety też często nosze. bo jestem hm... prawie gotką - tz. ubieram sie tak podobnie, ale nie maluje i nie wyrywam sobie brwi w takei cieńkie paseczki ... xD

nooo... jezeli nie masz faceta, to moze faktycznie nie prowokuj, ale jezeli masz, to goraco polecam - ja czasem to moglbym nie wychodzic spod spodnicy, no i jeszcze adrenalinka, ze ktos zaraz bedzie przechodzil ;) Nastolatko, popularyzuj gorsety, blagam ! I nie maluj sie, ladna kobieta to zadbana kobieta, nie pomalowana ! :)

ciekawe czerwony garnitur widziałm kiedyś dawno temu u muzyka który śpiewał na jakimś weselu he, he dobre;)

Gość Nastolatka___
czerwony było o krawacie xP gorsety są zajebiste ! Mam cycki w rozmiarze C/D i wcięcie w tali. Nie jestem szczupła ale widze te spojrzenia i rumieńce na twarzach facetów jak chodze w czymś takim po szkole XD Malowanie jest okej i osobiście nic do tego nie mam, ale nie znosze tapety. Mój facet uwielbia kiedy mam umalowane oczy, więc dla niego czasem tam coś sobie podmaluje ;)

to ja tak samo szczupła a piersi c/d ale ja juz nie jestem nastolatką

Nastolatko, oczywiscie, kazda kobieta sie maluje, ale nie kazdemu facetowi sie to o dziwo podoba :) mi np. nie, ale sa nawet faceci, ktorym sie podobaja niewydepilowane laski... mowie tu takze o nogach, czy pachach :) ciezko sie podobac kazdemu, tylko te gorsety... mmm ;) dobrze mowie wam dobranoc, kolorowych ;]

Gość gieniu nałogowiec
nie każda się maluje, durna pało!

ja lubie dyskretny makijaz, koniecznie rzesy, znam nawet facetów ktorzy sie malują sex tylko w szpilkach, ostatnio w czerwonych kto lubi kobietę w łożku w czerwonych butach?