Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fistaszkowa

Gdzie w Krakowie kupić koszulkę z nadrukiem??

Polecane posty

Gość Fistaszkowa

Hej :) Pytanie jak w temacie - gdzie w Krakowie są sklepy z fajnymi koszulkami z nadrukami?? Coś nie moge trafić. Wiem, że w internecie jest tego masa, ale nie lubię kupować ciuchów w sieci, lubię sobie mierzyć :) Pomożecie??

Gość maczo men
też lubie sobie mierzyć :classic_cool: mam 21 cm :classic_cool:

Gość Fistaszkowa
W bicepsie?? Ponawiam pytanie - jest dośc pilne i będę bardzo wdzięczna za pomoc...

w galerii?? house, stradivarius, bershka, butik wszędzie są?

Gość grazyn-ka
wcholerę i trochę tego jest - w zasadzie ten sezon to tylko i wyłącznie nadruki idź do new yorkera, bershki, croppa, reportera, colloseum - tam tego w huk

Gość Fistaszkowa
Hej. Dzięki, ale nie chodzi mi o jakieś czachy czy serduszka, tylko o takie zabawne napisy, wiecie :). Na takie trudno trafić w zwykłym sklepie...

Pochodź po rynku :) Wprawdzie już jakiś czas tam nie byłam, ale swwego czasu w Sukiennicach można było stoiska z takowymi spotkać.

Gość w bramie
w bramie na Floriańskiej i przy rynku, niedaleko Wierzynka chyba. tam maja oprócz t- shirtow \"kobiece\" bluzki. ale watpie, zebys mogla cos przymierzyc. pozdrawaim.

Tak jak ktoś pisał wcześniej a do tego chyba jeszcze w Empiku można i w kioskach typu in-medio w Galeriach.

Gość gość
tylkomalowane.pl Nie jest to w prawdzie firma z Krakowa ale moze znajdziesz tam to czego szukasz

Gość Jędzejka
nie lepiej zamówić sobie z własnym nadrukiem? co tylko chcesz. sprawdź ofertę fotosam.pl nie mają drogo a koszulka jest w Twoim własnym stylu!

Gość gość
Ja ostatnio zamawiałem koszulki przez maila u tego sprzedającego: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39272900 Wysłałem na maila grafiki, podałem rozmiary i kolory koszulek, do tego dostałem wizualizacje jak to wszystko będzie wyglądać, za dwa dni koszulki były u mnie, wyszły bomba!

Gość mała mi mi
mnie ostatnio wpadły w łapki koszulki od salty karrot, mega neibanalne printy mają^^

Gość Iga732
Swoje nadruki można zrobić w http://www.extrema.com.pl/ - bardzo fajne rzeczy robią, już kilka razy robiłam u nich nadruki na koszulkach :)

Gość made with passion
Polecam tą stronkę z koszulkami i nie tylko. Kubki, czapki, śmieszne i motywujące napisy w google wpiszcie "madewithpassion cupsell"

Gość Aneta

Możesz wykonać sama dowolny projekt i zlecić wykonanie nadruku w A3extra w Poznaniu. Masz właściwie nieograniczone możliwości

Sklep rean.pl oś os. 2 Pułku Lotniczego pawilon 1 mają duży wybór, robią też koszulki z nadrukami na zamówienie