Gość Fistaszkowa Napisano Maj 2, 2008 Hej :) Pytanie jak w temacie - gdzie w Krakowie są sklepy z fajnymi koszulkami z nadrukami?? Coś nie moge trafić. Wiem, że w internecie jest tego masa, ale nie lubię kupować ciuchów w sieci, lubię sobie mierzyć :) Pomożecie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maczo men Napisano Maj 2, 2008 też lubie sobie mierzyć mam 21 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fistaszkowa Napisano Maj 2, 2008 W bicepsie?? Ponawiam pytanie - jest dośc pilne i będę bardzo wdzięczna za pomoc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nibys 0 Napisano Maj 3, 2008 w galerii?? house, stradivarius, bershka, butik wszędzie są? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grazyn-ka Napisano Maj 3, 2008 wcholerę i trochę tego jest - w zasadzie ten sezon to tylko i wyłącznie nadruki idź do new yorkera, bershki, croppa, reportera, colloseum - tam tego w huk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fistaszkowa Napisano Maj 3, 2008 Hej. Dzięki, ale nie chodzi mi o jakieś czachy czy serduszka, tylko o takie zabawne napisy, wiecie :). Na takie trudno trafić w zwykłym sklepie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waniliowy_budyn 0 Napisano Maj 3, 2008 Pochodź po rynku :) Wprawdzie już jakiś czas tam nie byłam, ale swwego czasu w Sukiennicach można było stoiska z takowymi spotkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w bramie Napisano Maj 3, 2008 w bramie na Floriańskiej i przy rynku, niedaleko Wierzynka chyba. tam maja oprócz t- shirtow \"kobiece\" bluzki. ale watpie, zebys mogla cos przymierzyc. pozdrawaim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wulgarna_sucz 0 Napisano Maj 3, 2008 Tak jak ktoś pisał wcześniej a do tego chyba jeszcze w Empiku można i w kioskach typu in-medio w Galeriach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2015 tylkomalowane.pl Nie jest to w prawdzie firma z Krakowa ale moze znajdziesz tam to czego szukasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jędzejka Napisano Wrzesień 7, 2015 nie lepiej zamówić sobie z własnym nadrukiem? co tylko chcesz. sprawdź ofertę fotosam.pl nie mają drogo a koszulka jest w Twoim własnym stylu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 29, 2016 Ja ostatnio zamawiałem koszulki przez maila u tego sprzedającego: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39272900 Wysłałem na maila grafiki, podałem rozmiary i kolory koszulek, do tego dostałem wizualizacje jak to wszystko będzie wyglądać, za dwa dni koszulki były u mnie, wyszły bomba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała mi mi Napisano Luty 11, 2016 mnie ostatnio wpadły w łapki koszulki od salty karrot, mega neibanalne printy mają^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iga732 Napisano Czerwiec 30, 2016 Swoje nadruki można zrobić w http://www.extrema.com.pl/ - bardzo fajne rzeczy robią, już kilka razy robiłam u nich nadruki na koszulkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bielos87 Napisano Wrzesień 15, 2016 O wiele taniej przez neta jest moim zdaniem, możesz sobie zaprojektować co chcesz tak naprawdę http://bimodo.pl/smieszne-koszulki/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarzebinka007 0 Napisano Grudzień 2, 2016 Jak nie znalazłaś w Krakowie to polecam zamówić przez neta np. z Koszulkowa http://koszulkowo.com/ świetna jakość koszulki i dobry print, nie łamię się czy spiera po kilku praniach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość made with passion Napisano Styczeń 2, 2017 Polecam tą stronkę z koszulkami i nie tylko. Kubki, czapki, śmieszne i motywujące napisy w google wpiszcie "madewithpassion cupsell" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aneta Napisano Styczeń 30, 2019 Możesz wykonać sama dowolny projekt i zlecić wykonanie nadruku w A3extra w Poznaniu. Masz właściwie nieograniczone możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdalenaolb 0 Napisano Marzec 9, 2021 Sklep rean.pl oś os. 2 Pułku Lotniczego pawilon 1 mają duży wybór, robią też koszulki z nadrukami na zamówienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach