Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paola112

Jak to się stało, że kafeteria jest tak popularna?

Polecane posty

Gość podszywacz majowy
kocham was... - czy kocham to nie wiem,ale o bardziej organoleptycznym "podszywaniu"moglibysmy kiedys pogadać przy piwie,w półmroku i ciepłej bliskości ciał

Gość podszywacz majowy
już mi cieplej :)

Gość Marta.Grzechu.Warta
Witam, mam prośbę. Możesz wziąć udział w badaniu dotyczącym seksualności i wypełnić krótką, całkowicie ANONIMOWĄ ankietę. link do ankiety to: http://webankieta.pl/ankiety/w1hppw6himsg Ankieta jest dodatkowo chroniona hasłem. hasło to: seks :) Będę bardzo wdzięczna, bo potrzebuję kilkaset respondentek i respondenów do mojej pracy magisterskiej. W zamian na razie jestem w stanie przekazać Ci jedynie ogromne, serdeczne DZIĘKUJĘ, a kiedy będę już bardzo bogata i sławna, to obiecuję się odwdzięczyć i dać Ci coś więcej (upomnij się - mój e-mail to ona1984@gmail.com)! :) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! Marta

Gość podszywacz majowy
Twoje dłonie i usta żelazo rozpalą :-p

Gość cudzouzka
podszywy na kafe sa tak beznadziejne, ze sie w pale nie miesci, zaden mnie nie rozmieszyl, jakis kretyn pisze takie bez sensu smuty i mysli ze blyszczy

Gość cudzouzka
ucze sie na pamiec calego asortymentu Biedronki i Lidla, moze wygram przez to w Milionerach ? :)

Gość podszywacz majowy
mam klime w samochodzie :-p

Gość podszywacz majowy
kocham was... - 🌼 ;-)

Gość podszywacz majowy
kocham Was podszywacze - i co jeszcze lubisz?

Gość cudzouzka
Ze zwinnością małpiatki z Madagaskaru zakradam się w nocy do Biedronki i buszuję między regałami w poszukiwaniu najbardziej zgniłych pomidorów. Ich sok moczy mi psioszkę i przez 3 tygodnie mam typowe objawy ciąży:classic_cool:

Gość podszywacz majowy
czekoladę lubisz...w tabliczkach czy zlizywaną z brzucha ? poezję spiewaną - ...gdyby oczy mogly dotykac dotknąłbym Cie jak wiatr lisci dotyka dałbym im wrazliwość ust by mogły smagac uda dałbym im zmyslowośc języka by tajemnicę skradły schowaną w półcieniu... 👄 kłócic sie - przed czy po ? :-p .................. mi mała -

Gość podszywacz majowy
kocham was... - taki miał być efekt...a bujna masz ? mi mała - i tak i tak,ale lepszy efekt osiaga się dopasowując poscik do danej osoby,i na ogół tak własnie sie robi

Gość podszywacz majowy
wysłałbym Ci coś,ale...niesmiały jestem ;-)

Gość podszywacz majowy
no nie mam :o :D mogę Ci też ewentualnie tu wkleić,to i mała przeczyta... mi mała - nie przeszkadzasz

Gość podszywacz majowy
podniecieć nie znaczy - zdobyć ;-)

Gość podszywacz majowy
...podeszła do niego i zapytała...podasz mi dłon i pojdziesz za mną...?? zobaczył w jej oczach cos, czemu nie mogł sie oprzec... .. wyciągnał dloń....i powiedział...poddaje sie twojej woli... ...troche niepewny ale podał dłon...zawiazała mu apaszke na oczach...nie widział nic...czuł tylko ciepło jej dłoni...powolnymi krokami szedł za nia... wyczuł ze gdzies sie przemieszczaja...gdzies wchodza...zorientował sie ze to pomieszczenie zamkniete...kazała mu usiasc i zdjac koszulke...niepewny całej sytuacji wykonywał powoli to co powiedziała.... zdjał koszulke... czuł dziwny dreszcz niepewnosci... wyostrzał sluch.... jego cialo odgaduje kazdy dotyk... oddał sie w jej ręce...wyostrzał zmysły zeby choc troche odgadnac co sie dzieje wokoł...delikatnie polozyła go na łozku a nad głowa zwiazała rece aby nie miał mozliwosci poruszania nimi...jest coraz bardziej zdezorientowany...tym bardziej ze nie widzi co sie dzieje...czuł ze jej postac jest gdzies w poblizu...coraz blizej...nagle przeszedł go delikatny dreszcz...dłonia zarysowała skrajna czesc jego twarzy pozanajac jej rysy.... ...poczatkowo lezała obok niego...dłonia poznawala jego ciało...twarz, usta...palce przeslizgiwały sie po ramionach na tors... jakze napiety w danej chwili...jego ciało co jakis czas sie wzdrygało... a dłon okrazała sutki, zataczała petelke w pepuszku i delikatnie zjezdzała na doł ukrywajac sie w spodniach...zostały rozpiete i usuniete...meskosc zaczeła nabierac innego kształtu...wiec nie było potrzeby zeby sie meczyc w slipkach, powolnie reka pozbyła sie i nich....wszystkiego doswiadczał tylko poprzez jej dotyk i własne odczucia... Lezał nagi.. jego cialo reagowalo dreszczem na niespodziewany dotyk... uchylał lekko usta... prezył sie i z niecierpliwoscia oczekiwał na jej inicjatywe.... to jego podniecało.... meskosc juz w pelni była wypelniona i twarda.... . szalał... cialo coraz bardziej chciało ją poczuc.... chciał dotykac jej, widziec i rozkoszowac sie... ale nie mogł... czuł na swoim udzie cieplutki jej kacik.. czuł ze jest wilgotna, to go bardzo podnieca, probuje zlapac ją ustami.... ale ruchy sa ograniczone... ..ona jet coraz blizej jego...palcem poznaje kształt jego ust co jakis czas zanurzajac go w ustach...probował go uchwycic jezyczkiem za kazdym uniesieniem głowy...ale umykał mu...od ust poprzez brode, szyje, tors, zjezdza coraz nizej...a on na swojej twarzy odczuwa deilkatne musniecie ust...zatapiajacych sie w szyje, za uszkiem.. dłon napotyka na jego meskosc, ktora jest w pełnej gotowosci... zaczyeła piescic zaczynajac od samego czubeczka...jedna noge przekłada przez jego, ktora znajduje sie pomiedzy jej...czuł na niej jak ona jest goraca i mokra...przesuwała sie po niej...czuł ją coraz bardziej...wyginał sie coraz bardziej..chciał juz uwolnic rece...ale dalej nie pozwalała na to..meskosc cały czas była w posiadaniu dłoni, ktora z coraz wieksza intesywnoscia piesci go od samego czubeczka po sam koniec...wiec na razie nie mogł nic...a ona wiła sie dookola jego ciała...przesuwała sie po nim coraz wyzej...czuł mokry slad na sobie...jest dokładnie nad nim...czuł to...wyciaga szyje i wystawia jezyczek...ale mogł jej skosztowac tyle na ile ona pozwoli...ale probuwał..chwytał łapczywie poki mogł...to rozkrecało go jeszcze bardziej...a jego dotyk sprawiał ze jest jeszcze bardziej goraca...sprawiał jezyczkiem niesamowita rozkosz...chciał sie w nia zagłebic mocniej i mocniej...wysuwał jezyczek jak tylko mogł... jest jedrny i prezny... usiadła na nim a on wbił sie w jej szparke... i wtedy mogł poczuc ustami jej plateczki.. rozkoszuje sie nimi tak dlugo jak pozwala... przy tym jeczy z rozkoszy i mowi... tak skarbie... rob tak chce czuc ciebie na sobie....czuł pełna rozkosz na sobie...on pełny i gotowy tylko czekał... ruchy nad nim i jego staja sie coraz szybsze i dzikie...siadła na jego brzusiu i powoli odwiazała apaszke...teraz widział...w koncu..sterczace, pelne piersi nad soba...chwytał je zachłanie...jezykiem draznił sutki...prawie chciał je złapac cale...a ona powoli obsuwała sie na doł...czuła jego pod soba...teraz mogła poczuc go w sobie...siadła na nim...a on dopychał go jeszcze mocniej...aby jak najbardziej poczuc ja od srodka... zaczeła poruszac sie miarowymi ruchami widzac jaka to daje jemu rozkosz...Uwielbiał wsuwac meskosc gleboko w nią... poczuc cieplo.... zachlannie pochlaniał sterczace sutki... sam nie wiedzial czy jezykiem czy wargami... opetalała go, glosno oddychał i pojekiwał... wyginała sie do tylu i poruszała biodrami... a on obserwował ten cudny widok... czuł zblizajaca ssie fale goraca i rozkoszy... ...ona wyginała sie coraz bardziej i coraz bardziej poruszała sie na nim..tak mocno własnie chciała go czuc w sobie...przechyliła sie na chwile do przodu...układajac usta na jego ustach rozwiazała jego rece...chwycił ja i unoszac polozył na plecach...one by chciały teraz wszytskiego dotknac i sie wszytskim nacieszyc...czuł ze nie wytrzymuje tego...bedac na niej jego ruchy sa coraz silniejsze a ona coraz bardziej przyciskła go do siebie drapiac plecy...czuł ze jeszcze tylko moment.... przytrzymał jej mocno nadgarstki, mocno i gleboko wszedł w nia i coraz szybciej.... i czuł jak eksplodował... prezy sie, z rozkoszy krzyczy uhhhhhh...jej srodek zalała rozkosz.....opadł po chwili twarza na jej wlosy.... spokojnie oddychał....przycisneła go do swoich piersi...spokojnie zastygli w bezruchu...miała tylko jedno pytanie...

Gość davetc

Gość podszywacz majowy
będę z powrotem o 17 🌼

Gość tu macie linka do
najlepszych podszywów 🖐️ http://moos.leinad.art.pl/art/7943/Internetowy-podszyw-niekontrolowany-II a to jeden z moich ulubionych :D Wycinam pajacyki ze sreberek po czekoladzie i udaję się z nimi na rozmowy kwalifikacyjne do potencjalnych pracodawców. Tam, podczas negocjacji płacowych dokonuję ekwilibrystycznej sztuczki - wciągam pajacyki do swojego odbytu a po chwili wypluwam je nieuszkodzone na stół. Na razie nie znalazłem uznania ale widocznie wyprzedzam swoją epokę.

Gość podszywacz majowy
:D

Gość ostrożniemijajKalisz

Gość podszywacz majowy
czekałaś na mnie ? ;-) /zawstydzony/

Gość nie lubie kalisza

Gość ostrożniemijajKalisz

Gość nie lubie kalisza
chodzi o miasto,bo Rysia Kalisza uwielbiam,szczególnie wieczorami,kiedy włączę TVN24 a on z taka galanterią peroruje ,wtedy nie mogę sie powstrzymać i moja ręka zmierza prosto pod majtki,gdzie juz jest mokro i przytulnie :classic_cool:

Gość Andrzej z BiIgoraja
cwaniake:classic_cool:

Gość niejaki Biedroń
ja tam kocham Ryska Kalisza

Gość podszywacz majowy
tak sobie spacerowałaś ...