Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SmutnaDziunia

czy ktoś utrzymuje kontak z byłą dziewczyną swojego faceta??

Polecane posty

u mnie troszke inaczej bo ona szukała swojego byłego czyli mojego faceta,myslałam,ze oszaleje z zazdrosci ale moj facet \'pogonił ją\'oczywiscie znalazła sie przez NK,odezwała sie po 10latach.Rozwinełam z nia rozmowe i okaszuje sie ze to swietna kobieta,lubie z nia gadac bo mamy podobne poczucie humoru,jest jeden problem,moj narzeczony strasznie sie wkurza ze z nia gadam-kucze i nie wiem co mam zrobic??masz jakis pomysł??

wiesz sama nie wiem,wydaje mi sie,ze go zrasniła i straszny zal,nawet nie chce słyszec o niej,kilka kłamstewek Jego wyszło na jaw ale to nic takiego.A Ty nie chcesz zeby wiedział,ze utrzymujesz z nia kontakt?? apropo tego gadania o kims,to moj facet tez mi gadał,na nią,ze ona to dziwaczka i wszystko co najgorsze a ona super babeczka

Gość bo twoj facet czuje sie
widocznie zagrożony, ze jego obecna dziewczyna skumała sie z była i najwyraźniej to mu sie nie uśmiecha.:classic_cool:

Gość graż-ynka
Ja mam kontakt z byłą mojego męża, ale tylko dlatego, że on utrzymuje z nia kontakt. Nie przepadam za nią, po prostu nie mój typ, ale też nie odczuwam jakichś negatywnych emocji

Gość Loony11
Ja mam.Byla mojego faceta to moja kolezanka,ktora w dodatku nas ze sobą zapoznała :)

Gość Marta.Grzechu.Warta
Witam, mam prośbę. Możesz wziąć udział w badaniu dotyczącym seksualności i wypełnić krótką, całkowicie ANONIMOWĄ ankietę. link do ankiety to: http://webankieta.pl/ankiety/w1hppw6himsg Ankieta jest dodatkowo chroniona hasłem. hasło to: seks :) Będę bardzo wdzięczna, bo potrzebuję kilkaset respondentek i respondenów do mojej pracy magisterskiej. W zamian na razie jestem w stanie przekazać Ci jedynie ogromne, serdeczne DZIĘKUJĘ, a kiedy będę już bardzo bogata i sławna, to obiecuję się odwdzięczyć i dać Ci coś więcej (upomnij się - mój e-mail to ona1984@gmail.com)! :) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! Marta

Gość tym że była cos ci o nim
nagada itp. No babski spisek!:classic_cool: