Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snr

Jak Dać Mu Nauczkę ?

Polecane posty

A więc.. Spotykałam się z pewnym chłopakiem, później okazało się, że przez ten cały czas miał dziewczynę.. Heh :P Teraz odezwał się.. I proponuje spotkanie.. Chciałabym się z nim zobaczyć i dać mu jakąś .. lekką .. nauczkę.. Ma ktoś jakiś pomysł ? Czas do wieczora :P;)

Gość ja pytam
umówić się i nie przyjść, a on będzie czekał ;)

w żadnym wypadku sie nie umawiaj z nim,zostan na kafe dziś jest dzien flagi,i wieczorem wszystkie z was dostana na koniec po drzewcu :classic_cool:

jak ktoś powiedział, umów sie i nie przychodź na spotkanie...potem nie odbieraj telefonów

Przypomniało mi się coś o tym nie przychodzeniu na spotkanie.... Kiedyś z koleżanką w Turcji umówiłyśmy się z takimi dwoma sprzedawcami na drugi dzień na dyskotekę. W nocy jednak leciałyśmy już do domu. Oni nas odwiezli pod hotel (żeby wiedzieli gdzie jutro mają czekać :p) i pa pa! Jak byłyśmy w Polsce to kumpela napisała do jednego wieczorem żeby jednak nie czekali bo my jesteśmy juz w domu :D Pojechałyśmy tam za rok. Poszłyśmy znowu do niego do sklepu (tego drugiego nie było), zaczął się śmiać i powiedział, że jeszcze nigdy nikt tak go nie zrobił na szro. Tamten drugi to podejrzewał bo byłyśmy najpierw u niego w sklepie na zakupach i mowiłyśmy, ze dzisiaj wracamy, ale tamtemu drugiemu powiedziałysmy, ze my tak zawsze mowimy bo wszyscy chca sie umawiac. W kazdym razie on taki był milutki itp ze w koncu sie umowiliśmy znowu. No i my byłysmy na mieście, a on tym razem przysłął nam smsa ze nie moze przyjsc. Normalnie nie mogłyśy ze smiechu! :D :D Tylko, że on za chwilę znowu napisał, ze jednak przyjedzie i gdzi ejestesmy , ale my juz nie odpisywałyśmy. cZasem to sie odwróci :) Tak sobie napisałam :D