Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady

prosze o rade!!!!!!!!!!ważne

Polecane posty

Gość potrzebuje rady

moj cykl miesieczny trwa 28 dni i kochałam sie z chlopakiem w 3 i 4 dniu po miesiączce bez zabezpieczenia i mial we mnie wytrysk czy wtedy byly dni plodne czy nie plodne?moge zajsc w ciąże?prosze odpowiedzcie

Gość kkkkkkkubvewjs
bardzo prawdopodobne jest że mogłas zajsc

Gość podejrzewająca
początek dni płodnych miałas kochaniutka

oj Kochaniutka masz sie czego obawiac bo nawet jesli nie mialas dni plodnych to plemnik w ciele kobiety przezywa do 7 dni

Gość buuuuuuu buuuuuuuu
mam podobny problem okres dostalam w pt we wt mialam koncowke miesiaczki a juz zaczol kluc mnie jajnik w srode kochalam sie z chlopakiem doszlo do wytrysku a w srode juz nia mialam miesiaczki czy moge byc w ciazy?? Dodam ze przez caly okres kochalismy sie bez zabezpieczenia i zawsze dochodzilo do wytrysku Prosze o opinie

Gość potrzebuje rady
a ja odczuwam klucie jajnikow wczoraj i przedwczorak

Gość potrzebuje rady
buuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuu prawdopodobne ze możesz być w ciąży i zależy ile trwa twój cykl.

Gość boję się- mmmmmmmeeeeeegggiiii
Dziewczyny powiedzcie mi jedną rzecz! Jesli brałam tabletki anty 2 opakow pod rząd, bez robienia przerwy, później nie brałam wcale bo poszłam do lekarza i za późno mnie zarejestrował więc bez sensu było by brać w 10 dniu przerwy. ze swoim chłopakiem stosowalismy metodę przerywaną. Teraz powinnam dostac miesiączkę 29-tego ale nie dostałam, zawsze miałam regularnie. Czy jest możliwe ze przedłużył mi się cykl dlatego ze brałam te tabletki wtedy bez przerwy 2 opakowania pod rząd, czy jestem w ciąży?