Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Dupelasia na monitorze.

Polecane posty

Gość ojjj retro
nie wiedziałem że nosisz okulary :classic_cool:

Gość ojjj retro
KC taką, jaka jesteś w okularach i z nadwagą 👄

Gość Allergowicz
Facet był dupkiem, a dziewczyna okazała się nie tak naiwna jak sądził. I tyle.

Gość hahahahahaaaaaaa
Złośliwa dobre :D:D

toż to szok! Facet ogląda gołe baby na komputerze. W życiu bym się tego po facetach nie spodziewała! Aniu.... no cóż, skoro takie doświadczenia życiowe, to szczerze wspólczuję...:):) Witam w klubie:)

Gość hahahahahaaaaaaa
retro a znasz faceta, który choć raz, ani razu (!) nie oglądał gołej baby na komputerze ??? (nie mowimy o gejach :D )?? To normalne jest, aże mu sie zapomnialo usunac itp coz... zycie. Ale to nie powod by wszystko przekreslac skoro siestaral to ta dziewczyna jest idiotka !

złośliwa, ale masz wenę...:) haha! Postawiłyście się na jej miejscu..? i co ? żadnych uczuć? żadnego żalu? Zadnego ukłucia w sercu? żadnego rozczarowania? nic? tak po prostu ? dupa na ekranie i jest OK????? nie wwwierzęęęę! po prostu nie wierze że nikt nie widzi problemu...!!

Gość kramarka z koszyczkiem
O co tu chodzi? Retro - nie z tego jesteś świata? Z innego? Mieszkasz przy ulicy Chełmońskiego 13 w Ł.? Bo ja znam tego faceta!

Gość Allergowicz
Chyba nie czytasz uważnie. Albo omijasz pomarańczowe wpisy :)

ja też jakos nie pojmuję ... chyba najbardziej bym się do tych kompleksów przychylała ...

Ona po prostu poczuła się brzydka. Wiem co mówię bo sama taka jestem i nie takie rzeczy mi sie przytrafiały. TO co mi faceci robili to było gorsze od tego co napisalaś retro. ALe czuję, że Ty byś mnie zrozumiała... nie wiem dlaczego ale tak czuję. Co wy sie tak dziwicie ???? Jak mozna nie stracic chęci na seks jak sie jest brzydulą i idzie sie do faceta ktory pojeb pieprzony niby sie stara ale pokazuje jaka laska go kreci i to w obecnosci niby swojej \"ukochanej\" ktora do pieknosci nie nalezy. To jak ona niby ma sie czuc? To takie dziwne ze sie z nim nie przespała? Ja nie dosc zebym sie nie przespała to jeszcze bym go z ziemią zjednała. Co za cham faceci są jednak straszni. Pewnie sobie pomyslała, ze jak bedzie sie z nią kochał to i tak bedzie miał w myslach tą z laptopa. Ja przynajmniej mam takie rozumowanie i na pewno też tak samo bym się zachowała na miejscu tej 27 letniej dziewczyny. Własnie - na dodatek musiała poczuc sie staro. Ja mam 23 lata a czuje sie jakbym miała 40. Bo dzis liczą sie tylko takie miedzy 14-18 rokiem zycia. Taka prawda.

Gość jakiś ten temat nie halo
Laski, weście sie puknijcie w czaszki! Gżywki wam ciaża i rozprawiacie o jakis idiocie, same nie wiecie, czego chcecie. I czego ta retro sie czepia gościa? Facet jak facet i tyla.

no tak, jego bład, ze dał się pzryłapać bo inna sprawa podejrzewc, a nawet być pewną, a inna złapać na gorącym ...

Facet był namiętnym wielbicielem filmu "Dziewczyna z komputera", wyciągał ją co wieczór albo tylko nieco wysuwał na te 15cm poza ekran:) Dziewczyna się zdenerwowała, bo zaproponował seks we trójkę:) samoca z ciebie jest nieźle doświadczone nasienie;)

zobaczyla laske na monitorze i uciekla bo wygladala jak pol dupy za krzaka

Gość karaluch pod poduch
Powiesz wreście czemu sie nie przespali? Wali mnie to, ale ciekawa jestem, co taka uraźliwa.

nie rozumiem co jest dziwnego w tym że ja te kobietę doskonale rozumiem. I pewnie na jej miejscu postąpiłabym tak samo. Co z tego że wszyscy ogladają? czy to powód żeby się tym chwalić? MÓiwłam już coś o trzymaniu poprzeczki wysoko. Niektórzy powiedzą że brednie. Sa tacy którzy oglądają rzadziej niż przeciętni. A na pewno sa tacy którzy nie oglądają jak są zakochani. Takie coś ujdzie u faceta 10 lat po slubie:( Ale na początku znajomoci taka wpadka jest niewybaczalna. I to cała tajemnica.

wiesz co, do rangi problemu bym tego nie sprowadzała, ale osobiście wolę jak facet ma na tapecie jakiś motyw sportowy (chętnie piłkarski ;)) a nie gołą dupę :D

Gość Musi co na tym ekranie
i ten facet był. Albo jego kawałek.

oczywiście, gdy ma się te okulary i kilogramy.. ja bym sobie ja obejrzała i skomentowała jej zawód