Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Dupelasia na monitorze.

Polecane posty

Bohaterowie opowieści: ona lat 27 , on lat 29. On zakochany w niej do nieprzytomności. Kilkanaście ssmsów dziennie, czułe kocham na dobranoc, maile, kwiaty, kawiarnia, czułe pocałunki... Jeszcze nie seks. Co wazne. I co? Zakochany kolega zaprasza ukochaną do siebie. Przygotował kolację. Starał się. wino, tulipany, losoś w cieście, i .. pierścionek schowany w butonierce. Serce bije. Biedak, zapomniał jednego: wyłączyć laptopa.... A na pulpicie laptopa przepiękna dmuchnięta photoshopem dupelasia, w pozycji półklęczącej, z biustem dyndającym ponętnie, pośladki wypiete na pokój... :) Co dziwne: ten koleś do dziś nie wie w czym był problem. :) :)

Gość mareczka w.
ja też nie wiem

Gość do retro
ja tez nie wiem

w związku z powyższym ogłaszam konkurs pytanie konkursowe brzmi: Dlaczego dziewczyna nigdy nie przespała się z ukochanym? Nagroda... jeszcze nie wiem ale coś wymyslę. :) :)

bo butonierka to DZIURKA OD GUZICZKA butonierka to kieszonka na husteczkę :) albo na kwiatek.. ale mniejsza z tym:)

Czekaj spróbuje pomyslec jak Ty.....a wiec On sie stara jest milutki,Ona mysli ze jest wyjątkowa dla Niego.Czuje sie jak księżniczka...już ma sie z Nim przespać w dowód miłości,a tu laska z laptopa Nie dość ze sztuczna to jeszcze w pozycji uległej...Kobieta sie z Nim nie przespała bo poczuła sie oszukana?Nie chciała skończyć jako niewolnica?

Gość mareczka w
Sorry, retro, ale dlaczego myślisz, że znajdzie się jakaś osoba chętna do wzięcia udziału w tym konkursie? Za przeproszeniem - myślisz, że naprawdę kogoś interesuje, dlaczego ona się z nim nie przespała? Daj spokój....! :D

nie przespala sie z nim bo okazala sie glupia pizdą nie wartą niczego

złośliwa, miło cię widzieć:) niby dobrze kombinujesz, ale sprawa jest prostsza.:)

Gość ona jakas głupia byla

Gość karaluchy i inne gady
nie miała pochwy?

Gość a ja to
dupy na tapecie nie mozna miec? no nie przesadzaj, no co Ty myslalas ze Ty jestes jedyna na swiecie? Facet ma swoje potrzeby i lubi popatrzec, a co mial miec na tapecie? slodkiego kotka? aaaaa! moze Ciebie ?

Gość ta dupelasia
to jego była ?

Gość a ja to
jak byla, to zmienia postac rzeczy ;)

jejku, zwykła dupelasia sciągnięta z netu! na oko jakieś 20 lat:) kurcze, dziwię się kobietom że naprawde nie rozumieją... Może włączcie empatię i postawcie się na miejscu tej 27 letniej dziewczyny ( dodam że miała leciutka nadwage i nosiła okulary) COś swita?

taka se galazka- etymologia tego slowa, oznacza, że jest "pętelka" czy "guzik w pętelce", ale do butonierki wkłada sie kwiat, albo ozdobną chusteczkę nawet na stronie, którą podalas o tym piszą, wiec doczytaj do końca z łaski swojej

Gość ta dupelasia
ale to chyba nie powod, żeby przekreslac Jego starania ?? Jejku faceci tacy sa !