Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata szmata

jaki wybrac strój kąpielowy??

Polecane posty

Gość mofo
jak narazie dalej ty tępaku :D

Gość Delicious i tak jesteś
na straconej pozycji bo schudnąć zawsze można za to urosnąć choćby kilka centymetrów niestety nie!:classic_cool:

agata chyba troche wyolbrzymiłaś problem , moze wystarcza cwiczenia?:) Delicious nie pajacuj bo doskonale pamietam ze na dietach siedzialas marudzac z powodu dodatkowych cm:P

taaak rozrysuj :classic_cool: zamiast sie uzalać zacznij cwiczyć, zrób coś ze sobą, bo strój kąpielowy nic nie zatuszuje :P

nie notuje, skad mam wiedziec kiedy. No a zaprzeczasz ze tam siedizałaś? narzekalas ze jestes za gruba, cos tam z tancem brzucha było .

jeżeli z tancem brzucha to mogłabym być ja, ale z otyłością raczej nie ;)

nie otyłościa a nadprogramowymi kilogramami. rozumuj troche.

tak, jeżeli chcecie komuś pojechać, to nie mozecie wciąż powtarzać tego w kółko :P bo to zaczyna się robic smieszne :D agata -> zapomnij o jednoczęściowym, stanowczo !! :O i pareo rzeczywiscie dobre .. i nie kupuk strojów z mocno wyciętymi bokami ... wygląda to okropnie:O

jeżeli piszesz " jestem za gruba" ... to raczej nie chodzi o nadprogramowe kilogramy ;)

otyłość = to wrecz choroba . duzo nadprogramowych kilogramow być grubym - moze oznaczac nadprogramowe kilogramy :O

ja Ci nie chce pojechać , dziwie sie tylko ze jedziesz po kims kto ma kompleks (nawet nieuzasadniony) skoro sama kiedys sie nad tym zamartwiałas . fakt wpływy jareczka i bejbe lily widoczne.

otyła, nie znam sie na nadwadze, ale za to ty jesteś w tym mistrzem, tak więc wykłócać się nie bedę :P agata -> nie lubiałam, tylko lubilam jak już. poza tym, to tylko forum a wy się przejmujecie jak nie wiem co :P spokojnie .. :O nie potrzebuje przyjaciół na kafe, bo mam ich wystarczająco dużo w realu ;) a teraz wybaczcie ze uciekam z jakże miłego topiku ale mój czas w domu na dziś sie skonczył ;) a wy dalej paście się przed kompem :classic_cool:

otyła, musisz zle pamiętam, bo klopotów z nadprogramowymi kilogramami jak to nazywasz nie mialam ...

Gość Anielka36
Wcześniej to się przejmowałam dodatkowymi kg w czasie wakacji, a teraz sobie odpuściłam i mam luz :D Nie przejmuję się i dobrze się z tym czuję :) Zamówiłam sobie strój o jakim marzyłam od dawna na vip-republic.pl Jak Wam się podoba? https://www.vip-republic.pl/pl/kobieta/stroje-kapielowe/victoria-s-secret-biale-bikini/ Bo mi bardzo i jeszcze jest fajna cena. W sumie w tym sklepie to mają najlepsze i najtańsze markowe rzeczy z tego co zdążyłam się zorientować.