Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Durna idiotka z Krakowa

Czy on da mi druga szansę??

Polecane posty

Poznałam go na studiach, czyli w październiku. Zakumplowaliśmy się trochę, bo to fajny kolega. Ale nie brałam go pod uwagę jako ewentualnego partnera. Bo nie w moim typie, bo brzydki, bo sepleni, takie pierdu, pierdu. Głupia pinda byłam. On mi w końcu wyznał, że się we mnie zakochał i zapytał, czy może liczyć na wzajemność. A ja na to, głupia pinda, że wolałabym, żebyśmy zostali przyjaciółmi. Strasznie go to zabolało, powiedział, że on tak chyba już nie będzie mógł i poprosił, żebyśmy rozluźnili nasze relacje. Od tego czasu ledwo sobie "cześć" na korytarzu mówimy, a widujemy sie rzadko, bo zajęcia mamy osobno. No i, kurde, dopiero teraz zrozumiałam, jaki one jest fajny, jaki diabelnie inteligentny, jaki dowcipny... Tak strasznie, strasznie mi go brakuje, w dodatku ciągle widzę go otoczonego jakimiś dziewuchami (fakt, że kierunek babski :)), tylko czekać, aż z któraś się zacznie prowadzać po uczelni. A ja ostatnio już nie mogę normalnie funkcjonować, jeśc, spać - kocham go, no... Myślicie, że da mi drugą szansę?? Jak powiem, jak bardzo mi przykro i jak go kocham...?? Boże, jaka ja głupia byłam. A jak on się zorientował przez te parę miesięcy, że są fajniejsze ode mnie, a jak sie odkochał?? Kurde, Wy, faceci jesteście tak dumni. Daliście kiedyś dziewczynie drugą szansę?? Dziewczyny, dostałyście ją??

Gość warbudka
da powiedz mu jakos delikatnie o tym że chcesz czegoś wiecej

Gość Ekagie
zagaduj do Niego niech zobaczy że chcesz czegoś wiecej cholera mam IDENTCZNY przypadek w moim przypadku to jest tak że jestem w klasie maturalnej , tzn skończ łam i po maturze juz go moge nie zobavczyc podobałam sie jemu, ale go olewałam tak potwornie żąłuje ale jak to mówia, dopiero po stracie docenia sie coś :(

\"Bo nie w moim typie, bo brzydki, bo sepleni, takie pierdu, pierdu. \" \"No i, kurde, dopiero teraz zrozumiałam, jaki one jest fajny, jaki diabelnie inteligentny, jaki dowcipny... Tak strasznie, strasznie mi go brakuje...\" No posmarkałam się ze śmiechu. Ten topik założyła chyba jedna z tych, które uważają, że jak \"coś stracą\", to...ten ktoś seplenić przestanie i w dodatku, wiedza na pewno, że to jest ten, na którego czekały \"całe życie\" :D Jak na mój gust dziewczyno, fantazji Ci nie brakuje. :)Zakładać prowokacyjne tematy trzeba także z rozwagą. A ten temat uważam za zakończony.🖐️

Gość Ekagie
grażka nie cwniakuj sa takie przypadki sama jestem dowodem

Gość Ekagie
nie :) ale nie czułam do niego niczego poważniejszego a kiedy on przestał zabiegać, nagle poczułam że bardzo mi sie podoba

Gość Ekagie
nie, ale jak mowi, to pluje :D

Gość ocena sytuacji
nie dalbym, zwlaszcza kobiecie, ktora uwaza mnie za brzydkiego. poza tym, nie wiesz czego chcesz. za jakis czas moze ci sie odwidziec i znow odejdziesz.

Grażka, nie wiem, o co Ci chodzi... Po prostu kilka miesięcy temu byłam pustą idiotką, która chciała się bawić i spotykała tylko z facetami, którymi mogła się pochwalić przed koleżankami. Ale mi przeszło, bo pierwszy raz się zakochałam i okazało się, że powierzchownośc totalnie nie jest ważna... Może napisałam to jakoś zabawnie, żałośnie, taki mam styl, ale nie jest to prowokacja...

"Przestał zabiegać", a Tobie ego podpowiedziało - cholera jasna, kto teraz o mnie będzie zabiegać mógł ? O naiwności ludzka, widzisz i nie grzmisz :D

Hmmm...wiesz , durna...nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. :) Takich jąkających się, pełno na tym łez padole ;) 🖐️

Nie przestał zabiegać, bo nigdy nie zabiegał. Przyjaźniliśmy się, nie flirtowaliśmy, a on się wreszcie po prostu zdobył na szczerość. A zabiegać ma kto, o to się nie martw... Tyle, że wszyscy są tacy beznadziejni...

i dodatkowo puszczalam sie na prawo i lewo, ciekawe, czy on to zaakceptuje?

Sepleniących, Grażka, jak już coś ;). I nikt tego nie robi z takim wdziękiem, jak on :)

Hehe, pomogło mi założenie tego wątku - dobrze się bawię. I już się pierwszy podszywacz znalazł :)

432, beznadziejni są przy nim :). A ja, swoją droga, jestem strasznie beznadziejna...

Gość desperatkadesperatka
Walcz. odnów kontakt przede wszystkim. AZacznij z nim rozmawiac. Jesli to nie pomoże, taz. będzie opór z jego strony to prosto z mostu powiedz ewentualnie napisz co czujesz i jak bardzo Ci go brakuje. Masz duze sznase na sukces. I pamietaj, On może też potrzebować czasu, jak i Ty na podjecie decyzji. Wiec walcz ale pozwol mu też wszyatko przemyśleć tzn. w przypadku ewenualnej odmowy nie łam sie tylko czekaj, w każdym razie nie pal mostow.

Gość i to już ostatni dzwonek

Gość da ci drugą szansę
aby przeruchać i puścić w trąbę, taką idiotkę

Przepraszam wszystkich jąkających :) Tych sepleniących się też.:) do autorki: mnie jest wszystko jedno, kto się ubiega o Ciebie. Zauważyłam jednak, że Ty nie będziesz ceniła tego, kto o ciebie zabiega, ale dbała o to, żeby go od siebie oddalać, z właściwą sobie subtelnością 🖐️

walcz! od razu mu powiedz, ile straciłaś, jak go bardzo kochasz i ile on dla ciebie znaczy...a nie takie \'pierdu, pierdu\' ze bedziesz za nim chodziła i gadała na rózne tematy...

Desperatka - dzięki za wsparcie :). Grażka, chyba zrozumiałam. Uważasz, że ja go teraz chcę mieć, bo mnie olewa, tak?? A jak go będę mieć, to już mi nie będzie zalezało?? nie no, aż tak beznadziejna nie jestem...

Gość sprawa smierdzi
jesli jest wolny - próbujcie :-)

Świtezianka, też dzięki. Ja właśnie mam w planach powiedziec mu to tak od serca, od razu... A jak będzie potrzebował czasu, to ja poczekam...

jestem gupia

Gość asdfg
no to nie musis byc podszyw... wszytkie takie jestescie... jak byc milym to leb zadzieraja i olewka.. jak facet je ignoruje to sie biedaczki prosza