zielony lakier do paznokci 0 Napisano Maj 2, 2008 Podoba wam sie? z czym wam sie kojarzy itp :)? Czekam na opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Maj 2, 2008 z prawem jazdy, które właśnie robię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony lakier do paznokci 0 Napisano Maj 2, 2008 Hah :D Fajnie zycze powodzenia w zdaniu prawka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Maj 2, 2008 dzięi:) a tak w ogóle, to z ostrowa jestem, więc po sąsiedzku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony lakier do paznokci 0 Napisano Maj 2, 2008 Ktos sie jeszcze wypowie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chuo-kong-king Napisano Maj 2, 2008 czy to najgrubsze miasto w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez z ostrowa Napisano Maj 2, 2008 a Kalisz jest brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pimpuś Zdobywca 0 Napisano Maj 2, 2008 czy tam produkują prostownice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony lakier do paznokci 0 Napisano Maj 2, 2008 aha ;) nie ma za co . Pytam bo moja babcia pochodzi z Kalisza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Maj 2, 2008 o ktoś też z ostrowa?:) no proszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony lakier do paznokci 0 Napisano Maj 2, 2008 Up. Up ;F Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabre 0 Napisano Maj 2, 2008 ja tez jestem z ostrowa :P a na piwko moze sie wybierasz dzisiaj to moze sie spotkamy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony lakier do paznokci 0 Napisano Maj 2, 2008 malo tu kaliszkow :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyzik 0 Napisano Maj 2, 2008 nie dzisiaj nie dam rady, ale może kiedys:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabre 0 Napisano Maj 2, 2008 Kalisz nie jest najgorszy ale sa ładniejsze miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabre 0 Napisano Maj 2, 2008 jutro tez bede :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony lakier do paznokci 0 Napisano Maj 2, 2008 xD Duzo tam kosciolow macie w Kaliszu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podróba z tajwanu Napisano Maj 2, 2008 podbno najstarsze miasto w tej czesci europy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z łatwymi laskami Napisano Maj 2, 2008 dwa lata temu wyjechąłem z przyjaciółmi na tydzień i miałem 4 seksualne partnerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony lakier do paznokci 0 Napisano Maj 2, 2008 heh. Stare i pobozne miasto. :PD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielony lakier do paznokci 0 Napisano Maj 2, 2008 dajcie cos jeszcze. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach