Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna to ja nie jestem

przyłapałam się na dziwnych myślach

Polecane posty

zawsze kiedy się położe spać to snuję sobie plany, marzę i myśle o czymś przyjemnym. Ostatnio ze zdziwieniem zauważyłam że myśle głównie o tym jak.. morduje mojego ex :-o Obmyślam sobie najstraszniejsze tortury, wszystko dokładnie sobie wyobrażam i sprawia mi to cholerną przyjemność. Zamówić już wizytę u psychiatry?

Gość fewfrfg
naturalnie!

Gość pogotowie psych
w takich przypadkach psychiatra przyjeżdża do pacjenta z kamizelka z długimi rękawami

Gość zacznij pisać horrory

ja wyobrazam sobie siebie na pogrzebie rodzicow, brata, dziadkow. wyobrazam sobie jak to by bylo, ze mnie wszyscy pocieszaja itd :o nie wiecie gdzie to sie leczy??

Gość martapeszkowska
ja tez mam czasem takie mysli...widze w nich swoją mame w trumnie niesioną przez orszak...:o masakra nie wiem skąd one sie pojawiają jak sie tylko pojawią staram je sobie wybic z glowy:( boje sie , ze to jakies chore prorocze przepowiednie...

czy to sie da wyleczyc? zawsze przed snem tak mam i ryczę potem pół nocy :o

Gość wiki2008
chyba kazdy ma czasem takie odchyly i glupie mysli:/

ale zauważyłam też że jak go widzę to mam ochotę podejść i strzelić go w twarz, albo kopnąć między nogi :-o w sumie nic złego mi nie zrobił i niby jesteśmy przyjaciółmi, on nawet liczył na powrót, ale... szczerze mówiąc jakby zabicie kogoś nie miało żadnych konsekwencji prawnych to cholera.. zrobiłabym to :-o

Gość anabella234
to jest nerwica natrectw, nachodza Cie takie glupie mysli ktore Cie mecza mimo ze wiesz ze tego nie zrobisz to jednak cos Ci mowi ze chcesz, to jest w wyniku takich tlumionych zlych emocji, mysle ze powinnas isc do psychoiloga chyba ze sama sobie z tym poradfzisz. tylko nie walcz z nimi na sile bo one wtedy jeszcze mocniej atakuja. wiem bo sama mialam cos podobnego przez dwa lata, myslalam ze sie wykoncze :/

Gość anabella234
wlasnie, musisz wylafowac gdzies te negatywne emocje bo tlumienie ich na sile spowoduje jeszczer wiekszy nalot mysli. znajdz sobie jakies cwiczenia albo taniec, pozlosc sie troche. glowa do gory, proadzisz sobie :)

te myśli nie są natrętne, sama je wywołuje w celu polepszenia humoru :-p

hehe a to juz inna sprawa:p oby skonczylo sie tylko na myslach...

Gość anabella234
no to czemu sie martwisz ze je masz? skoro to tylko mysli i nie szkodza mnikomu a Tobie pomagaja to dla mnie no problemo ;)

po prostu nigdy o nikim tak nie myślałam i chciałam się dowiedzieć czy to normalne. Uwielbiam jak ex sie pyta czemu mam taki dziwny uśmiech na twarzy jak z nim gadam, a ja wtedy przypominam sobie jaką krzywdę chciałabym mu zrobić :-p

bardzo go kochałam i wydaję mi się że trochę tego uczucia zostało, jednocześnie mam do niego mnóstwo żalu. Właściwie nigdy o tym szczerze nie rozmawialiśmy, duszę to w sobie i pewnie stąd te myśli. To w sumie dobry człowiek, jeśli mnie skrzywidził to nieświadomie, po prostu nie umieliśmy się dogadać i różniły nas poglądy na temat związku. I owszem, dalej mnie pociąga :-p