Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz test

czy moge zrobic teraz test...?

Polecane posty

Gość teraz test
witajcie nie zdecydowałam sie dzisiaj na test bood wczoraj mam plamienia brzuch juz nie boli... czy jest mozliwe żeby w ciazy w terminie spodziewanego okresu miec takie własnie plamienia.,.? a moze to poprostu poczatek okresu...

Gość zrob do jasnej
zrob do jasnej cholery ten test i nie truj bez sensu, co my, wrozki jestesmy?

Gość asteria
witaj:) ja mialam takie leciutkie slady krwi w sluzie, wlasnie gdy czekalam na okres. gdy je zobaczylam to bylam przekonana ze to okres mi sie zaczyna. jednak na tym sie skonczylo miesiaczka nie przyszla.

Gość misio82
Hej dziewczynki. Czekam na okres który powinien być 7.05. Ostatnią miesiączkę miałam 7.04 Kochalismy się z mężem 21.04. Tydzien po stosunku miałam plamienie i od tygodnia strasznie boją mnie piersi, mam mdłości, kłucie w jajnikach no i dziasiaj doszły zawroty głowy? Czy jestem w ciaży? iedy zrobic test i jaki?

Gość lo jezusie
co wy siano zamiast mozgu macie ?????????? Skad my mamy na odleglosc wiedziec czy wam jedna kreska wyjdzie czy dwie :( Jeeeeeeezuuuuuuuu nasikaj na test to sie dowiesz jedna z druga a jak nic nie wykaze a @ nie przyjdzie to sikaj za pare dni jeszcze raz PROSTE

Gość teraz test
widze ze niemiłe osóbki sie tutaj na topik wkradły- nie bede komentowac ich wypowiedzi jutro robie test bedzie to moj 32 dc wiec powinien juz dawac jakas pewnosc, no i dalej mam małe plamienia od wczoraj wiec albo okres alebo juz nie wiem sama co...:/

Gość agatunia sie pyta
ja uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, wystraszylam sie i zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy test zrobilam 7 dni po pettingu , nestepny w dniu spodziewanej@ , nastepny po terminie @ nastepny 3 tygodnie po terminie @ a nastepne co kilka dni ZROBIŁAM 7 testów , WSZYSTKIE ROBILAM ODRAZU PO WSTANIU Z ŁÓŻKA RANO , wszystkie wyszły negatywne , ale mam obawy bo mam mdłosci i bóle kregosłupa i zalodka.... DODAM JESZCZE ZE TEN FACET ZE MNA ZERWAŁ , WYJECHAL NA STALE DO KANADY i juz niewróci , boje sie o to ze dziecko nie bedzie mialo ojca pomóżcie .. nie biore tabl

Gość agatunia sie pyta
ja uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, wystraszylam sie i zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy test zrobilam 7 dni po pettingu , nestepny w dniu spodziewanej@ , nastepny po terminie @ nastepny 3 tygodnie po terminie @ a nastepne co kilka dni ZROBIŁAM 7 testów , WSZYSTKIE ROBILAM ODRAZU PO WSTANIU Z ŁÓŻKA RANO , wszystkie wyszły negatywne , ale mam obawy bo mam mdłosci i bóle kregosłupa i zalodka.... DODAM JESZCZE ZE TEN FACET ZE MNA ZERWAŁ , WYJECHAL NA STALE DO KANADY i juz niewróci , boje sie o to ze dziecko nie bedzie mialo ojca pomóżcie .. nie biore tabl

Gość teraz test
witajcie to znowu ja dzisiaj kolejny dzien plamienia... juz trzeci a jest to 32 dzien cyklu - juz mialam rano orbic test ale zobaczylam troszke krwi no i myslalam ze juz sie okres zacznie a tu dalej nic, brzuch troszke i czasami dzis czuje ale normalnego okresu brak- juz sama nie wiem co myślec!!! poradzcie cos prosze

Gość taka jakas see
zrob go teraz

Gość teraz test
teraz to bezsensu jak cos to jutro rano

Gość ZRÓB KONIECZNIE
ja miałam o samo- zamiast okresu plamienia, zrobiłam test, wynik był pozytywny, ale plamienia nie ustały a nawet krew się polała więc poszłam do lekarza, okazało sie ze zaczyna sie samoistne poronienie........potem przez tydzien znowu tylko plamienia i od piatku leje się ze mnie jak cebra i nie chce przestać....juz sie martwię...

Gość teraz test
a czy bolał Cie wtedy brzuch tak jak na okres...? bo nie pobolew

Gość ZRÓB KONIECZNIE
bolał mnie wcześniej i myslałam ze dostanę okres, a potem przestał..... lepiej zrób test bo jak sie okaże ze jestes w ciąży to takie plamienia to nic dobrego.....nie chce cie straszyc ale lepiej zrobic i jak bedzie pozytywny to biegiem do gina

Gość teraz test
nie wiem czy doczytałas ale ja zrobilam juz 1 test to bylo w niedziele wieczorem - wyszla I krecha

Gość taka jakas see
mineło juz sporo czasu wie spokojnie zrob test kolezanka ma racje jak plamisz a to ciaza to lepiej isc predzej do lekarza

Gość teraz test
zoatał mi 1 ostatni test wiec dla wiekszej pewnosci zrobie go ranoo mysle ze tak bedzie lepiej... ?

Gość teraz test
u mnie bez zmian... :/ jutro rano robie test no chyba ze dostane normalnego okresu... a Wy jak myslicie co " to" moze byc ze tak dziwnie plamie zamaist okresu no chyba ze sie rozkręca przyznam ze 1 jedyny raz mi sie zdarzyło 4 dni plamien i potem okres...

Gość teraz test
no i dostałam okres.... 3 dni temu buuuu